Radeon Super Resolution, Oyun Performansını %70’e Kadar Artırabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD-Radeon-RX-6000-RDNA-2-Ekran-KArti-GPU.jpg

AMD, CES’te yeni RX 6500 XT ekran kartıyla birlikte binlerce oyunda desteklenecek olan Radeon Süper Çözünürlük (Radeon Super Resolution-RSR) görüntü yükseltme teknolojisini duyurdu. Kırmızılılar şimdi yaklaşan AMD Software: Adrenalin Edition sürücüsüyle ilgili yeni bir video yayınladı ve teknolojinin bazı büyük performans sunacağını vaat etti. Bu da elbette sayısız oyuncunun yüzünü güldürecek. Yonga üreticisi tarafından yayınlanan […]

Devamı: Radeon Super Resolution, Oyun Performansını %70’e Kadar Artırabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Biz fakirleri ilgilendiren bir şey değildir büyük ihtimalle (570).
FSR'dan pek bir fark olacağını sanmıyorum bu yeni teknolojinin. Ek olarak RX 6500 XT dediğimiz kart RX 580 gücünde olacak, RX 570 kullanıcısı olarak pek bir fark hissedeceğinizi sanmıyorum bu hayal kırıklığı kartla.

Bundan sonra bilgisayar alırsam tamamen Amd set olarak dizeceğim. Nvidia ve intel sorunlarım bitmiyor. Amd daha çok çalışıyor ve iş yapıyor bana göre ayrıca 2005'lik bilgisayarımın işlemcisinin amd olmasından dolayı ufaklıktan beri bir sevgi besliyorum.

Sadece RDNA desteklemesi bunu bayağı tıraş yapar.

RX 400/500 serisine de gelir bakma. RDNA kartların 5500 XT 4 GB hariç alayı mining yüzünden yalan oldu, RDNA2'lerin de satış rakamı belli. Hala en büyük kullanıcı oranı 400/500 serisinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı