Rainbow Six Siege bulut oyun kaydı sorunu

Daha fazla  
Oyunun içindeyken yanlışlıkla bilgisayarı kapattım. Ve açtığımda yerel oyun veileriniz bulut oyun kaydıyla eşleşmemiş dedi. İki şey çıktı bulut oyun kaydı ve yerel oyun kaydı vardı. Ben bulut dedim. Ve 1 hafta sonra oyun dosyalarını doğrulucaktım sağ tıkladım ve bulut oyun kaydını geri al dedi o bilgisayarı yanlışlıkla kapattığım tarih vardı tıkladım tamam dedim şimdi bu bulut oyun kaydı, yerel oyun kaydı ne anlama geliyor? Ben başka bir cihazdan girdiğimde ilerleme gidecek mi yoksa o bulut kaydını geri getir dediğimde şu anki ilerlemem mi gidecek? Ne olacak biri anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerel kayıt dediği bilgisayarınızda olan kayıt dosyalarıdır bulut ise adı üstüne bulut sunucularında olan kayıt dosyalarıdır zaten online bir oyun olduğundan verileriniz kaybolmaz merak etmeyin ama yine de bulut seçeneğini kullanın.

Operatörlerin silah ve eklenti loadout'unu ve Single Player ilerlemeni kapsıyor aslında oyun verileri dediği. "Yerel dosyalara kaydet" seçersen başka cihaza geçtiğinde operatör envanterini tekrar ayarlaman gerekir.
Operatörlerin silah ve eklenti loadout'unu ve Single Player ilerlemeni kapsıyor aslında oyun verileri dediği. "Yerel dosyalara kaydet" seçersen başka cihaza geçtiğinde operatör envanterini tekrar ayarlaman gerekir.

Ve size birşey sorucam. silah kaplamalarım gidiyormu ? 20 ye yakın silah kaplamam var. kaplamalar gidiyormu ?

Kaplamalar hesabından gitmez, loadout kısmından gider, mesela Ash'in silahında bir skin var, başka bir cihaza geçtiğinde o skini bir daha takman gerekir.
sağol bende çok korkuyordum ilerlemem gidicek diye sağol :D
Kaplamalar hesabından gitmez, loadout kısmından gider, mesela Ash'in silahında bir skin var, başka bir cihaza geçtiğinde o skini bir daha takman gerekir.
Yerel kayıt dediği bilgisayarınızda olan kayıt dosyalarıdır bulut ise adı üstüne bulut sunucularında olan kayıt dosyalarıdır zaten online bir oyun olduğundan verileriniz kaybolmaz merak etmeyin ama yine de bulut seçeneğini kullanın.

Peki o oyna ekranından bulut kaydını geri al dedim. ve sonra oyun kaydınız başarıyla şu tarihe alındı dedi. ve bilgisayarı kapattığım tarih çıktı. ama operatörler ilerlemem duruyordu. o güne gitmedi. ama başka pcden girsem o bulut kaydı o tarihemi gidicek yani gerimi alınıcak ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı