TuzluLahmacun Decapat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 4 17 Kasım 2018 #1 Oyunu bir kaç dakika oynuyorum, hep crash veriyor. Uplay'den açtım crash. Steam'den açtım crash. Orijinal logoya basıyorum crash. Lütfen bana yardım edin. @Recep Baltaş. Abi sana çok ihtiyacım var.
Oyunu bir kaç dakika oynuyorum, hep crash veriyor. Uplay'den açtım crash. Steam'den açtım crash. Orijinal logoya basıyorum crash. Lütfen bana yardım edin. @Recep Baltaş. Abi sana çok ihtiyacım var.
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2018 #2 Ekran kartına OC yaptıysanız geri çekin. Artı 0 Eksi
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 17 Kasım 2018 #3 Sistem özelliklerinizi belirtin. Son zamanlarda sisteme herhangi bir işlem değişikliği ya da uygulama yüklemesi yaptıysan belirt. Oyunu nereden satın aldıysan dosya doğrulamasını yapın. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Bağlantıda anlatılan yönteme uygun bir şekilde Process Monitor raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerinizi belirtin. Son zamanlarda sisteme herhangi bir işlem değişikliği ya da uygulama yüklemesi yaptıysan belirt. Oyunu nereden satın aldıysan dosya doğrulamasını yapın. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Bağlantıda anlatılan yönteme uygun bir şekilde Process Monitor raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
KS KS TuzluLahmacun Decapat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 4 19 Kasım 2018 #4 OC falan yapmadım 26318 dedi: Sistem özelliklerinizi belirtin. Son zamanlarda sisteme herhangi bir işlem değişikliği ya da uygulama yüklemesi yaptıysan belirt. Oyunu nereden satın aldıysan dosya doğrulamasını yapın. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Bağlantıda anlatılan yönteme uygun bir şekilde Process Monitor raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Doğruladım bişey çıkmadı. Artı 0 Eksi
OC falan yapmadım 26318 dedi: Sistem özelliklerinizi belirtin. Son zamanlarda sisteme herhangi bir işlem değişikliği ya da uygulama yüklemesi yaptıysan belirt. Oyunu nereden satın aldıysan dosya doğrulamasını yapın. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Bağlantıda anlatılan yönteme uygun bir şekilde Process Monitor raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Doğruladım bişey çıkmadı.