Rainbow Six Siege Oynamaya Başlamak

Türk operatör gelmedikçe şu oyuna para harcamayın. Kappa
Neden peki? Oynadığımız operatör Türk olunca ekstradan bir katkısı mı dokunacak bize veya Türk olduğunu belli edecek diğerlerinden farklı bir şeyler mi yapacak? Ben de isterim gelmesini fakat yanlış bir anlayış içindesiniz.

Takım arkadaşlarıyla oynaması zevkli bir o kadar kanser olan bence FPS türünün en iyi ürünü bir oyundur. İlk başlarda ben nasıl ölürüm ne saçma oyun deyip öldürme kamerasında kafanda ampulu yaktıran oyundur. İlk zamanları tek başına atlatabilirsen uzun süre oynayabileceğin bir oyun. En büyük sorunun bence Türkiye'nin operasyon ve askeri kısmında yarısı etmeyecek ülkelerin operatörlerini getirmesi ve ısrarla Türk operatör getirmemeleri insanda bir hoşnutsuzluk durumu uyandırıyor. Daha geçene kadar Türkçe seçenek bile yoktu.

Türk operatorlerin gelmesi Rainbow Six oyuncuları için bir artı olur, askeri açıdan dünyanın en iyi ülkesi de olsak ülke zekası olarak o kadar iyi değiliz, eminim ki R6'ya Türk operatör gelse "bu oyunda Türk askerlerimizi öldürüyorlar!" deyip haber yapar bizim haber kanalları, hatta oyunun sırf bu nedenle ülkede yasaklanma ihtimali bile var, ne güzel oynuyorken oyunumuzu sorunsuz, kurcalamayın fazla :D

Rainbow Six'i almayı düşünüyorum hazır maaşı almışken denemek istiyorum detaylı incelemelerde gözüm hep bakalım öğrenebilecek miyiz :)

Arkadaşlar oyunu ben zamanında oynadım ve bıraktım oynadığım için de pişman olmadım, oynadığım en iyi taktik FPS oyunlarından biri oldu. Yıllardır çok fazla Türk oyuncu olmasına rağmen Türk operatörlerinin gelmemesi oyuncular arasında çok fazla dile getirilir oldu ben biraz ironi yapmak istedim bu kadar tepki vermenize gerek yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı