Rainbow Six Siege savunan operator önerisi

Ela kadar çöp bir operatör yok. Pompalı oynayacaksa neyse ama Scorpion çok kötü.

Oynayamana kötü tabii oyundaki en fazla fire rate sahip ana silah Scorpion spray yapabilirseniz en efektif silahlardan birisidir. Ayrıca kendisinde ve Zofiada bulunan tabanca da en iyi tabancalardandır lütfen oynayamadığımız bir şeye kötü demeyelim

Oynayamana kötü tabii oyundaki en fazla fire Rate sahip ana silah Scorpion spray yapabilirseniz en efektif silahlardan birisidir. Ayrıca kendisinde ve Zofiada bulunan tabanca da en iyi tabancalardandır lütfen oynayamadığımız bir şeye kötü demeyelim
Güldürmeyin beni. Profesyonel oyuncular bile Scorpion sprayini zor yapıyor. Siz yapabiliyorsanız bir video atın lütfen. Fire Ratesi ne kadar yüksek olursa olsun damage'i 23. Özelliği de çok iş yapmıyor.

Oynayamana kötü tabii oyundaki en fazla fire rate sahip ana silah Scorpion spray yapabilirseniz en efektif silahlardan birisidir. Ayrıca kendisinde ve Zofiada bulunan tabanca da en iyi tabancalardandır lütfen oynayamadığımız bir şeye kötü demeyelim
O tüfek uzak mesafeden boncuk tababancasından az vuruyor keza kontrolü birkaç mermiden sonra imkansız.

Rainbow'a girip 10-15 metreye recoilinizi gösteren bir video çekebilirsiniz. Uzak mesafeyi saymıyorum bile.
R6 ya şimdi giremem ama spray yaparak aldığım bir iki killi atabilirim pek fazla ela oynamıyorum.Şimdi eğer hala istiyorsanız nereden atabileceğimi söyleyin ama bunun yeri burası değil soru soran arkadaşı rahatsız ediyoruz.Bu arada R6tan söz ediyoruz cs den değil amaç sprayden çok kafaya oynayabilmekte yanlış bilmiyorsam ama platform söyleyin size atabileyim

R6 ya şimdi giremem ama spray yaparak aldığım bir iki killi atabilirim pek fazla ela oynamıyorum.Şimdi eğer hala istiyorsanız nereden atabileceğimi söyleyin ama bunun yeri burası değil soru soran arkadaşı rahatsız ediyoruz.Bu arada R6tan söz ediyoruz cs den değil amaç sprayden çok kafaya oynayabilmekte yanlış bilmiyorsam ama platform söyleyin size atabileyim
Sanki konuyu farklı yere çekmeye çalışıyor gibisiniz. Ben sprayden bahsediyorum kafa oynamaktan değil. Tabii ki kafa oynamak önemli zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı