Rainbow Six Siege savunan operator önerisi

Plat 2 elo, 1300 saat oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum ki oyunda acemi isen kapkan alıp ters köşelere yerden koyarak takımına avantaj elde ettirebilirsin. Bunun yanında fazla kill alamıyorsan özelliği pasif (genelde round başında atılan) karakterleri almanı tavsiye ederim. Aim olarak bir sorun yaşamıyorsan rook almış olman çok iyi olacaktır, lesion da çok güçlü bir alternatif sunabilir sana. Ama kesinlikle ela alma, silahı çok sekiyor. Atak operatörü arıyorsan thermite oynaman iyi olacaktır özellikle yatay kabza takınca silahı çok güçlü, tahtcer da işine yarayabilecek bir karakter. Jackal ise zofia ile birlikte en iyi atak silahına sahip karakterlerden bir kaçı.

Rock taktiği ise şu kalkanları kaldırıyorsunuz düşmanınıza yaklaşın mermisi bitince kalkanla kafalarına vurun.
Ateş etmiyorlar ki açık bir yer görmeden.

Bence trapleri hakkında yanlış düşünüyorsunuz. O traplerin ilk amacı rakibi injurelamak ancak fark edemediğimiz amacı vakit kazandırmak. Gidipte camın altına koyarsanız üst ranklarda oraya bakıp atlarlar.
Oyunu biliyorum zaten,salak saçma yerlere koymak işe yarıyor.Yüksek eloda frost yemez çoğu kişi zaten
Hocam gerçekten gerek yok. Sadece e-sporcular 0 recoil zor yapıyor ondan bahsetmiştim.

Reis plat elo üstü çoğu kişi ela spray atabiliyor, aşırı zor da bir yanı yok, lakin Support rolde karakterler varken ela gibi bir fragger/roamer almak saçma, aynı rolde daha iyi alternatifler oluyor çoğu zaman.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı