Rainbow Six Siege saldıran operator önerisi

Oynayan oynuyor. Mermisinden bir yana sıkıntı çekmedim.

Ya ben de oynuyorum oynamasına da, insan saldırı tüfeklerinde 31 mermiye alışınca otomatik olarak ona göre oynuyor. Ben sıkıntı çekmiyorum. Arkadaş öneri istemiş, sanırsam yeni başlamış oyuna. Ondan dedim. Yoksa Hibana sevdiğim bir ablamızdır ama Zofia'yı daha çok seviyorum.

Ya ben de oynuyorum oynamasına da, insan saldırı tüfeklerinde 31 mermiye alışınca otomatik olarak ona göre oynuyor. Ben sıkıntı çekmiyorum. Arkadaş öneri istemiş, sanırsam yeni başlamış oyuna. Ondan dedim. Yoksa Hibana sevdiğim bir ablamızdır ama Zofia'yı daha çok seviyorum.
Yeni değilim 70 saatim var Hibana mı Zofia mı?

Sledge, Glaz, Zofia, Hibana, IQ, Buck bu operatörler başlangıç için gayet idealdir.

Ben oyuna ilk başladığımda sürekli Glaz oynuyordum, çünkü dürbünü takınca düşmanlar sarı gözüktüğü için öldürmesi çok kolay oluyordu. İlk başladığımda adamları bir türlü göremiyordum, görene kadar ölüyordum. Sonra Buck'u açtım onda biraz zorlandım çünkü silahının tepmesi çok yüksek. Sledge oyna sen bol bol, silahları hiç sekmiyor.

Sledge, Glaz, Zofia, Hibana, IQ, Buck bu operatörler başlangıç için gayet idealdir.

Ben oyuna ilk başladığımda sürekli Glaz oynuyordum, çünkü dürbünü takınca düşmanlar sarı gözüktüğü için öldürmesi çok kolay oluyordu. İlk başladığımda adamları bir türlü göremiyordum, görene kadar ölüyordum. Sonra Buck'u açtım onda biraz zorlandım çünkü silahının tepmesi çok yüksek. Sledge oyna sen bol bol, silahları hiç sekmiyor.
Yeni değilim bütün 1K lık karakterler açık Sledge ve Buck oynuyordum Zofia açacağım.

Yeni değilim bütün 1K lık karakterler açık Sledge ve Buck oynuyordum Zofia açacağım.
Ben sadece başlığı okuyup yazdım, kusura bakma. O zaman başta Maverick olmak üzere N0KK, Jackal, Blackbeard öneririm. 10K Renown'a zaten alabileceğiniz en iyi operatörlerden birisi Zofia, iyi seçmişsiniz. Ben Zofia'ya çok ısınamadım, 300 saati devirdikten sonra açmıştım :d En son 15K'dı, demek ki inmiş ne güzel. Bence Zofia açtıktan sonra biraz Renown kasıp Maverick aç. Oynaması acayip zevkli ve güçlü bir karakter. Özelliği acayip iyi duvarları delebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı