Rainbow Six Siege Steam'dan mı alınmalı yoksa Epicten mi?

Rainbow Six Siege Steam'da 220 TL. Epic Games'te Deluxe Edition 165 TL. Epic'ten alsam kaç GB indiriyor? Steam'dan alsam Kaç GB indiriyor? Bildiğim kadarıyla Epic'te bazı Ubisoft veya EA oyunlarında daha fazla GB indiriyormuş. Benim PC'de çok fazla yer yok. Deluxe Edition'da ki özellikler çok da önemli değil benim için sadece depolama alanından avantaj etmek istiyorum.

Hangi marketten almak daha mantıklı?

Bazı durumlarda evet fazla indirebiliyor ama genellikle aynılar. Alabiliyorsanız hiç Epic Games ile uğraşmayın. Ubisoft'un kendisinde de indirime giriyor. Direkt Ubisoft'tan alın.

Bazı durumlarda evet fazla indirebiliyor ama genellikle aynılar. Alabiliyorsanız hiç Epic Games ile uğraşmayın. Ubisoft'un kendisinde de indirime giriyor. Direkt Ubisoft'tan alın.
Epicte 60 GB gözüküyor. Ubisoft'da ve Steam'da 80 GB gözüküyor. Epicte alsam acaba 60 GB mı indirir yoksa 80 GB mi indirir ubisoft launcherdan. Anlamadım yani.

Eğer paran çoksa Steam, eğer kupon veriyorsa Epic Games, paran çok değilse ve kupon yoksa her zaman Ubisoft Store.
Epicte 60 GB gözüküyor. Ubisoft'da ve Steam'da 80 GB gözüküyor. Epicte alsam acaba 60 GB mı indirir yoksa 80 GB mi indirir ubisoft launcherdan. Anlamadım yani.
Oyun her yerde aynı boyutu kaplar.

80 GB olmasının sebebi içerik olarak Ultra HD Çözünürlük Paketi'ni de eklemiş olmasıdır. Şuan Ubisoft Connect'te göre (Ekran Görüntüsü'nü az önce aldım):

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (47).png
    Ekran Görüntüsü (47).png
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
Ubide ucuz değilki 400 küsür şu an
Doğru, Ubisoft genellikle diğer platformda indirim olunca kendi sitesinde de indirim yapıyor ve çoğu oyunu indirime giriyor. Bu sefer R6 indirime girmemiş, girmiş olsaydı Ubisoft Store mantıklı bir seçenek olurdu ancak bu durumda Epic Games tercih edilebilir.

@hogwartscanavarı, Steam'de seçiliyor. Epic Games'te de seçiliyordur ama bilmiyorum.

1732743482947.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı