Rakı Sofrası'nda Neler Olmalı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Dostlar bu haftasonu çok sevdiğim kuzenimle bir rakı sofrası yapacağız ilk kez kendi başımıza. İki genç olarak bu işte tecrübesiziz. Böyle kendimizin alıp yapabileceği, rakıyla iyi giden şeyleri bilenlerimiz varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Benim bildiğim çiğ köfte, haydari, peynir ve meyve...

Ne kadarlık bir bütçeniz var? 300 – 400 ?
Rakı – balık ilk seçenek mesela. Ama buna alternatif arıyoruz dersen genişletebiliriz.
Şalgam acılı, acısız listeye ekleyin, tadınız değişsin. Mevsimi değil ama kavun, karpuz, beyaz peynir bunlar klasik olan. Bence Tarator ekleyebilirisin listeye. Humus da tat olarak oldukça güzel rakının tadını alır. Arnavut ciğeri diyebilirim ama herkes ciğer sevmez. Rus (Amerikan) salatası olabilir. Senin de dediğin gibi çiğ köfte güzel gider. Rakıda da denediğimde sonuç oldukça güzeldi. Sumaklı soğanlı közlenmiş patlıcan da ekleyebilirsiniz listeye. Meyve olarak daha dersen muz tabii ballı muz olursa daha da güzel olur. Çerez olarak da beyaz leblebi vazgeçilmezlerden biridir. Ha abi bu seçenekler bana yetmedi dersen ekleriz biraz daha bir şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim ne içer onu bilemeyiz bünye meselesi. :D Mevsres 3 defa içeriği değiştirdin be dostum. Bizim mesaj senin mesaj üzerinden idi havada kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı