Dostum taktığın şekil malesef çift kanal çalışamaz. Çift kanal baya bir performans arttırır onu söyleyeyim. Mutlaka çift kanal olması lazım.3. ve 4. slotlar sadece uygun. Hiçbir şekilde 1-3 ya da 2-4 şeklinde takamadım. Sökeyim mi birini ? Performansa etki eder mi ?
Dostum taktığın şekil malesef çift kanal çalışamaz. Çift kanal baya bir performans arttırır onu söyleyeyim. Mutlaka çift kanal olması lazım.
Arttırmaz. Yine tek kanal olarak çalışır. Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Rahatça takabilmeniz lazım.Farkındayım ama olmuyor işte alan yok ram için. Tekini sökmek performansı arttırır mı ?
Aynen fotoğraf çok iyi olur. En azından çözüm yolu ararız.Arttırmaz. Yine tek kanal olarak çalışır. Fotoğraf paylaşabilir misiniz? Rahatça takabilmeniz lazım.
Ben bu sıkıntıyı aylarca çektim dostum. Bende 3 slot RAM kullanıyordum acayip performans sıkıntım vardı. Dual yazıyordu ama tek kanal çalışmış aylarca, çok geç fark ettim. 2x8 yaptım abartmıyorum benim sisteminde 2 katına yakın FPS artışı oldu.Farkındayım ama olmuyor işte alan yok ram için. Tekini sökmek performansı arttırır mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.