Rampage Drop Plus - 1 günlük inceleme

• Konuyu başlatan Vexus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.453
1 hafta önce Gamepower Luna alıp berbat deneyiminden iade ettim.
Rampage Drop Plus tercih ettim ve Trendyol üzerinden aldım.
Bugün size Drop Plus alınır mı güzel mi? Sorusunun yanıtını vereceğim.

Beni içine çeken mikrofonu önce size anlatayım.

-Tak çıkarlı mikrofonu ve sesi açılıp kapatılabilir özelliği bulunmaktadır.
Mikrofonu ilk denediğimde hasta oldum. O kadar kaliteli mikrofonu var ki üst düzey bayağı bir.
CS:GO sunucularına girip bazı kişilere sordum ve çok kaliteli dedi.
Discord'da arkadaşlarımın yanına girdiğimde beni tanımadılar bile. Eski mikrofonumda sesim kız gibi çıkıyordu çünkü.
Mikrofon klavye sesini siz konuşmadıkça hiç almıyor. Ayrıca sadece klavye sesi değil, insan konuşması hariç başka hiçbir sesi almıyor.
Eğer siz konuşurken klavyeye basarsanız arkada çok az klavye sesi alıyor oda herkeste var zaten.
Mikrofonun uzunluğu çok da hoşuma gitmedi. Ağzımın orada gözüküyor çenemin altına çekiyorum. Tek mikrofonun eksisi bu zaten.

Ses kalitesine gelelim şimdi.

Sesi ekolayzer, 3D ve 7.1 açmayınca %100'de yeterli seviyede oluyor zaten.
Ben oyun oynadığım için 7.1 açıyorum %30'da kullanıyorum en fazla.
3D ve ekolayzer bence açılmaz açılsa da %50 ses seviyesini geçmeyin kulak ameliyatı olmanızı istemem
onun dışında oyundaki rüzgar seslerini falan aldığı doğru ama fazla almıyor.
Kulaklığı bilgisayara bağladığınız kablo bir yere sürtünce ses çıkartıyor ve o sesi direkt alıyorsunuz rahatsız edici çok az.

Yazılımı falan güzel.

Not: Kulağı büyük olan almasın!

Kulaklıkla ilgilendiğim için fazla bir şey yazamadım, sorularınız olursa aşağıya buyurun yazın. Cevaplarım her şeyi.

Diğer konularda monster pusat virtual 7.1'i de kullandığınızı gördüm acaba iki kulaklığı karşılaştırdığınızda hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleme:
Diğer konularda Monster Pusat Virtual 7.1'i de kullandığınızı gördüm acaba iki kulaklığı karşılaştırdığınızda hangisini tercih edersiniz?

Drop Plus. Rahatlık hafiflik mikrofon konusunda daha ileri seviyededir. Ses seviyesinin kalitesi eşit diyebilirim.

Drop Plus almayı düşünüyordum ama şuanda hiç bir yerde satılmıyor, sanırım monster pusat alıcam o yüzden. Şunu sormak istiyorum birde pusat alsamda kötü bir kulaklık değildir heralde ama uzun süre kullanılabilecek bir kulaklık mı? Drop plus'ın stoğa gelmesini mi beklemeye değer mi yani ondan sorayım dedim. Sağolasın cevapların için.

Bende Drop Plus kullanıyorum kuklaklık güzel ancak son 1 aydır sorun yaşayanlar aşırı derecede arttı ve hepsi yeni alanlar, defolu gelmesinden şikayetçiler yoksa kulaklık parasına göre çok güzel bir kulaklık, şu an alırsanız büyük ihtimal kumar oynarmış gibi bir şansınız olacak ya sağlam gelecek ya da defolu gelecek, CH321 alabilirsiniz alternatif olarak, @TÇB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…