Drop Plus. Fason mal ama iyi fason mal XD.
Ayrıca alternatif olarak Sharkoon Skiller SGH30'a bakabilirsin;
Mikrofon kalitesi ve malzeme kalitesi güzel. Sürücüsü var. Tek eksisi sürücünün 40mm olması diyebiliriz.Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Hocam, Türkiye'de fiyatı biraz tuzlu. Çin'dekinde yazılım kullanılabiliyor mu bilginiz var mı? Çin'e, kulaklığın garantisinin olmayacağını bildiğimden pek de yanaşmak istemiyorum. @246941 hocam şu an elinizde mi, Türkiye'dekinden logo dışında farkı var mı, memnun musunuz? Eğer hiçbir sorunu yoksa ben de oradan alacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.Eksa E900 PRO'ya marka basmış Rampage. Drop Plus al geç. Cidden hak ediyor. @246941 275TL'ye E900 PRO aldı Aliexpress'ten. Yani 275TL'ye Drop Plus aldı, eğer bekleyebilirsen alabilirsin.
545.14EGP |EKSA E900 Pro oyun kulaklığı 7.1 Surround ses kulaklık oyun USB/3.5mm kablolu mikrofonlu kulaklık Xbox/PC/PS4/telefon|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
HS35 çöp zaten XD.
Hocam galiba ilk yurtdışı alışverişimi yapacağım. Siz attığınız linkten mi aldınız yoksa bu linkten mi?Logo dışında herhangi bir farkı yok. Herifler programın bire bir aynısını koymuş. Dilimize bile çevirmemişler. İngilizce duruyor. Kurulum dosyaları falan aynı.
Rampage Drop Plus vs Rampage Fury X
Aynısı değil, Furylevell ile de konuştum bunu. Kendinden emin aynısı değil diyor. Uzun zamandır bu kulaklık için uğraşıyordu zaten, çok da güzel bir satış yakaladı. MPOW Air'in yazılımının olduğu videoyu atar mısın? Hayır baş ağrıması falan yok. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, şu ana kadar...www.technopat.net
Burada da yazılımların aynı olduğu görebilirsiniz.
350TL Gaming kulaklık önerisi
Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi Max 350TL olacak şekilde bir kulaklık alma düşüncem var, oyun için olacak. Rahat olup sesleri iyi vermesi ve 7.1 olması benim için çok iyi olur çünkü CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum.www.technopat.net
Şu konuda hepiniz üstüme gitmiştiniz. Sonra senin ağzın yanmış HS35'ten memnun kalmamışsın, zaten Abu! adlı arkadaşın önerdiği Xiaomi kulaklık bozuk gelmiş. Neye göre yorum yapıyorsunuz gerçekten çözemiyorum.
Her neyse, al pişman olmazsın. Kuponla 275 TL'ye aldım, 24 TL de vergi geldi.
Hocam tasarım dışında aynı olduğundan nasıl eminsiniz? Yanlış anlamayın ben de sizin attığınızı alacağım da eminsiniz değil mi? İkisinin aynı olduğuna? Drop plus incelemesine baktım da insanlar çok sevmiş.Evet attığın yerden aldım ben de.