Rampage Drop Plus vs CH321 vs HS35

Bütçe
300, kesinlikle alınması gerekiyor denilirse 400'e kadar yolu var.
Makaleler
1
Merhaba. Normalde bütçem 300-350 TL arası fakat Drop Plus verdiğiniz kuruşuna kadar hak eder derseniz 400'e kadar çıkabilirim. Açıkçası şu ana kadar forumdaki "Rampage çöp eheheh." diyen tayfadandım. Kulaklık arayışındayım ve Drop Plus'un, forumda azımsanmayacak kadar fazla önerildiğini görünce listeme ekleyip eklememek arasında kararsız kaldım. Black Friday'de aldığım HS35 iki kere servise gitti. Mikrofonunun bozuk olduğuna dair kalıbımı basarım ancak servise kabul ettiremedim. Şu an içine bıraktığım detaylı bir sayfa açıklamayla beraber tekrardan serviste. İkinci kere mikrofonun çalıştığı raporu gelirse acilen iade edip tekrardan kulaklık arayışına gireceğim. Bu arada AIO PC kullanıyorum ve anakartın kendine hayrı yok, tek RAM slotuna sahip saçma sapan bir şey. Ses kartına zerre güvenemiyorum, dolayısıyla dahili ses kartlı kulaklık olursa çok daha iyi olacak. Listede şu an HS35, CH321 ve Drop Plus var. HS35'ten bir kere ağzım yandı, tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. Eğer Drop Plus ile arasında uçurum yoksa CH321 de tercih edebilirim. Fikirleriniz, hele hele kullanıcı fikirleri benim için çok değerli. Dolayısıyla yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz, cevaplarınızı bekliyorum. FPS oyunu oynadığımı da belirteyim.
@Samotne Ciasteczka
@246941 Hocam, affedin Drop Plus öneriyorsunuz diye linçliyordum.
@TÇB
Drop Plus'u sıkça önerdiğinizi görüyordum, siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Ekleme: Rampage çoğunlukla Çin'den logo basiyor ya, eğer kulaklığın logosuz ucuz hali varsa yurt dışından da alabilirim. Öyle varsa garanti hakkında bilgi verirseniz de sevinirim.

Ayrıca alternatif olarak Sharkoon Skiller SGH30'a bakabilirsin;
Mikrofon kalitesi ve malzeme kalitesi güzel. Sürücüsü var. Tek eksisi sürücünün 40mm olması diyebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Drop Plus. Fason mal ama iyi fason mal XD.
Ayrıca alternatif olarak Sharkoon Skiller SGH30'a bakabilirsin;
Mikrofon kalitesi ve malzeme kalitesi güzel. Sürücüsü var. Tek eksisi sürücünün 40mm olması diyebiliriz.

Eksa E900 PRO'ya marka basmış Rampage. Drop Plus al geç. Cidden hak ediyor. @246941 275TL'ye E900 PRO aldı Aliexpress'ten. Yani 275TL'ye Drop Plus aldı, eğer bekleyebilirsen alabilirsin.

HS35 çöp zaten XD.
Hocam, Türkiye'de fiyatı biraz tuzlu. Çin'dekinde yazılım kullanılabiliyor mu bilginiz var mı? Çin'e, kulaklığın garantisinin olmayacağını bildiğimden pek de yanaşmak istemiyorum. @246941 hocam şu an elinizde mi, Türkiye'dekinden logo dışında farkı var mı, memnun musunuz? Eğer hiçbir sorunu yoksa ben de oradan alacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.
SGH30'u beğenmedim.

Logo dışında herhangi bir farkı yok. Herifler programın bire bir aynısını koymuş. Dilimize bile çevirmemişler. İngilizce duruyor. Kurulum dosyaları falan aynı. :D

Burada da yazılımların aynı olduğu görebilirsiniz.

Şu konuda hepiniz üstüme gitmiştiniz. Sonra senin ağzın yanmış HS35'ten memnun kalmamışsın, zaten Abu! adlı arkadaşın önerdiği Xiaomi kulaklık bozuk gelmiş. Neye göre yorum yapıyorsunuz gerçekten çözemiyorum.

Her neyse, al pişman olmazsın. Kuponla 275 TL'ye aldım, 24 TL de vergi geldi.

Logo dışında herhangi bir farkı yok. Herifler programın bire bir aynısını koymuş. Dilimize bile çevirmemişler. İngilizce duruyor. Kurulum dosyaları falan aynı. :D

Burada da yazılımların aynı olduğu görebilirsiniz.

Şu konuda hepiniz üstüme gitmiştiniz. Sonra senin ağzın yanmış HS35'ten memnun kalmamışsın, zaten Abu! adlı arkadaşın önerdiği Xiaomi kulaklık bozuk gelmiş. Neye göre yorum yapıyorsunuz gerçekten çözemiyorum.

Her neyse, al pişman olmazsın. Kuponla 275 TL'ye aldım, 24 TL de vergi geldi.
Hocam galiba ilk yurtdışı alışverişimi yapacağım. Siz attığınız linkten mi aldınız yoksa bu linkten mi?
Sanki bu orijinal satıcının olduğu için bana daha güvenilir geldi, alan da çok. 5. olan ürünü kast ediyorum, 24 TL vergi çıktığını söylemişler. Buradan alsam sıkıntı oluşmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı