- Makaleler
- 1
Merhaba. Normalde bütçem 300-350 TL arası fakat Drop Plus verdiğiniz kuruşuna kadar hak eder derseniz 400'e kadar çıkabilirim. Açıkçası şu ana kadar forumdaki "Rampage çöp eheheh." diyen tayfadandım. Kulaklık arayışındayım ve Drop Plus'un, forumda azımsanmayacak kadar fazla önerildiğini görünce listeme ekleyip eklememek arasında kararsız kaldım. Black Friday'de aldığım HS35 iki kere servise gitti. Mikrofonunun bozuk olduğuna dair kalıbımı basarım ancak servise kabul ettiremedim. Şu an içine bıraktığım detaylı bir sayfa açıklamayla beraber tekrardan serviste. İkinci kere mikrofonun çalıştığı raporu gelirse acilen iade edip tekrardan kulaklık arayışına gireceğim. Bu arada AIO PC kullanıyorum ve anakartın kendine hayrı yok, tek RAM slotuna sahip saçma sapan bir şey. Ses kartına zerre güvenemiyorum, dolayısıyla dahili ses kartlı kulaklık olursa çok daha iyi olacak. Listede şu an HS35, CH321 ve Drop Plus var. HS35'ten bir kere ağzım yandı, tekrar alıp almamak konusunda kararsızım. Eğer Drop Plus ile arasında uçurum yoksa CH321 de tercih edebilirim. Fikirleriniz, hele hele kullanıcı fikirleri benim için çok değerli. Dolayısıyla yerimde olsanız hangisini tercih ederdiniz, cevaplarınızı bekliyorum. FPS oyunu oynadığımı da belirteyim.
@Samotne Ciasteczka
@246941 Hocam, affedin Drop Plus öneriyorsunuz diye linçliyordum.
@TÇB
Drop Plus'u sıkça önerdiğinizi görüyordum, siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Ekleme: Rampage çoğunlukla Çin'den logo basiyor ya, eğer kulaklığın logosuz ucuz hali varsa yurt dışından da alabilirim. Öyle varsa garanti hakkında bilgi verirseniz de sevinirim.
@Samotne Ciasteczka
@246941 Hocam, affedin Drop Plus öneriyorsunuz diye linçliyordum.
@TÇB
Drop Plus'u sıkça önerdiğinizi görüyordum, siz de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Ekleme: Rampage çoğunlukla Çin'den logo basiyor ya, eğer kulaklığın logosuz ucuz hali varsa yurt dışından da alabilirim. Öyle varsa garanti hakkında bilgi verirseniz de sevinirim.