Rampage Flow RM-240Hz Monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan A10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.217

A10

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Eski monitörümü sattım. Yeni monitör almak istiyorum ancak elimdeki tek seçenek bu. Bir akrabam sayesinde 1400 Liraya alacağım. İnternette biraz araştırdım ama doğru dürüst inceleme videosu yapan yok. Özellikleri fena değil gibi dursa da bilindiği üzere Rampage pek tavsiye edilmiyor. Sizce alsam boşa mı para vermiş olurum? Ya da ilerde kesin bir sorun çıkarır mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Rampage'in birçok ekipmanını kullandım. Kullandıklarım ya elimde patladı yada uzun ömürlü olmadı. Rampage'den hayır bekleme. Aşağıdaki linkteki yorum benim dediğimi doğrular nitelikte :D Fiyatı çok uygun ama dediğim gibi ilerde sıkıntı çıkarabilir. Ben olsam almazdım.

Rampage klavyesini kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı gayet de memnunum fakat monitör konusunda ne desem boş yani bana kalırsa. Bilindik markalardan ürün almak daha mantıklı geliyor monitör konusunda.

Oynadığın oyunlara bağlı, ölü piksel sorunu çıkması, çabuk bozulması gibi sorunlar olabilir ama değişim yaparlarsa ne mutlu. Paneli iyi diye biliyorum, 1400 TL 240 Hz alırsan cennet gibi olur. İyice testlerine bir bak ona göre alabilirsin. Beğenmezsen iade edebilirsin, inşallah bozulmaz iyi bir marka değil çünkü.

Oynadığın oyunlara bağlı, ölü piksel sorunu çıkması, çabuk bozulması gibi sorunlar olabilir ama değişim yaparlarsa ne mutlu. Paneli iyi diye biliyorum, 1400 TL 240 Hz alırsan cennet gibi olur. İyice testlerine bir bak ona göre alabilirsin. Beğenmezsen iade edebilirsin, inşallah bozulmaz iyi bir marka değil çünkü.
CS:GO oynuyorum. Monitör gelince ilk işim test etmek olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı