Rampage Güç kaynağı kötü mü?

7 aydır bu güç kaynağını kullanıyorum. Hiç bir sorun olmadı. Gerçekten değişilmesi "şart" olacak kadar kötü mü?
Evet hocam. 7 ay sorun çıkarmaması kalitesini belirlemiyor veya kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Bir bakarsınız 7 ay sorun çıkarmaz 8'nci ayda patlar. Değiştirin.

7 aydır bu güç kaynağını kullanıyorum. Hiç bir sorun olmadı. Gerçekten değişilmesi "şart" olacak kadar kötü mü?

Ben çalışıyorsa dokunma derim. Ben de 3,5 yıldır C4 kullanıyorum mesela. Anksiyetesi azan "bombayı değiştir" diye panik yapıyor. O zaman deprem olacak diye İstanbul'u da terkedelim. Patlama her zaman olan bir olay değil zaten, çoğunlukla bozulup çalışmamaya başlıyorlar bir gün.

Ben çalışıyorsa dokunma derim. Ben de 3,5 yıldır C4 kullanıyorum mesela. Anksiyetesi azan "bombayı değiştir" diye panik yapıyor. O zaman deprem olacak diye İstanbul'u da terkedelim. Patlama her zaman olan bir olay değil zaten, çoğunlukla bozulup çalışmamaya başlıyorlar bir gün.
Sistemde hiç bir sorun yok. Nazar değmesin yağ gibi akıyor. Değişmekte istemiyorum bu yüzden ama her an gidebilir diyorlar.

Ben yaklaşık 2 3 haftadır kulalnıyorum. Vatan'dan aldım. Oradaki çalışanlara sorduğumda hepsi dedi ki Frisby PSU'lar patlıyor ancak Rampage'den hiç şikayet gelmemiş.
Bende Vatan'dan aldım. 7 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı. Fakat burada ki herkes değiştir diyor. Çok arada kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı