İnceleme Rampage Iceblade kasa

Kasanın alt fanları zaten hava girişi şeklinde bendeki iceblade kasada.

Kasayı aldım ancak alttaki fanlar içeri mi üflüyor? Gördüğüm kadarıyla kasa fanları alt üst yapılmıyor. Alt kısım intake diğerleri outtake şeklinde mi fanlar? Şuan kasayı aldım bekliyorum mağaza önünde ona göre değişim yapıcam. @Edds @Dafreak @yasinknc

Son düzenleme:
Kasa güzel ancak fanları farklı geldi. Bu fanları arkalı önlü istediğiniz gibi takabiliyorsunuz. ARGB hem kasadan hem de anakartın uygulamasından değiştiriliyor. Kasadaki RGB tuşuna bir 5sn basınca anakart uyumlu değişiyor. Kontrolcüsü 6 pinli olanlardan ancak her fan, başlığı nedeniyle uyumlu değil. Fanlar ise bir hayli sesli çalışıyor. Fan hızının ayarlanamaması kötü olmuş. Kasa içerisi bir hayli ferah rahat rahat sistemi topladım ve kablolamasını yaptım. Kablolama kısmı geniş.

Bu kasa sanırım ıce wawe ıce blade değil

Sağ kenar ve alttaki fanlar hava girişi olsun bir sorun yok hocam

Evet, farklı kasaymış. Siz söyleyince fark ettim. Tek fark fanlar gibi görünüyor. Fan hızını ayarlamanın bir yolu var mı peki?

Evet, farklı kasaymış. Siz söyleyince fark ettim. Tek fark fanlar gibi görünüyor. Fan hızını ayarlamanın bir yolu var mı peki?
Valla ben beceremedim bende şikayetçiyim sesinden çok fazla, en kısa zamanda ıd cooling düz siyah fan almayı planlıyorum her tarafına.

bu arada pompa yönü sağda olması en iyisi değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…