Rampage İmposing RGB kasa alınır mı ?

Yiğit Eren

Hectopat
Daha fazla  
Sistemin parçalarını ayrı olarak satın aldım ve sadece kasa kaldı. Vatan Bilgisayar'da bu kasayı gördüm ve çok beğendim. RGB fanlar gayet güzel ve kasa şekli itibariyle hoşuma gitti ama markası Rampage olunca biraz tereddüt ettim size sormak istedim. Sizce alınabilir mi ? Cooler Master Masterbox Lite var bir de ama onun görüntüsünü beğenmiyorum.

RAMPAGE IMPOSING 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar

Sistemin parçalarını ayrı olarak satın aldım ve sadece kasa kaldı. Vatan Bilgisayar'da bu kasayı gördüm ve çok beğendim. RGB fanlar gayet güzel ve kasa şekli itibariyle hoşuma gitti ama markası Rampage olunca biraz tereddüt ettim size sormak istedim. Sizce alınabilir mi ? Cooler Master Masterbox Lite var bir de ama onun görüntüsünü beğenmiyorum.

RAMPAGE IMPOSING 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar
PSU'suz bir kasa için biraz pahalı. Bütçe sıkıntısı yok ise gayet güzel bir kasa. Markaya çok takılmayın. PSU kaliteli olduğu sürece sorun olmaz. Kasa sadece görüntü sonuçta. Tabiki soğutma acısından iyi olmalı ama bu kasada da 4 adet 120mm fan var. Havalandırması da iyi duruyor. Alınabilir.

PSU'suz bir kasa için biraz pahalı. Bütçe sıkıntısı yok ise gayet güzel bir kasa. Markaya çok takılmayın. PSU kaliteli olduğu sürece sorun olmaz. Kasa sadece görüntü sonuçta. Tabiki soğutma acısından iyi olmalı ama bu kasada da 4 adet 120mm fan var. Havalandırması da iyi duruyor. Alınabilir.

Aklımda Corsair Spec Omega vardı ama tek fanla geliyor. Bende fana masraf yapmak istemiyorum.
Sırf RGB fan var diye kaliteden ödün vermeniz büyük hata olur. Mümkünse kaliteli olsun, RGB fanını sonra da alırsınız.

Markası Rampage olduğu için biraz önyargılı yaklaşıyorsunuz bence ama gidip inceledim gerçekten kaliteli. Sadece rgb olduğu için almıyorum. Kasanın tipi de hoşuma gitti.

Vatan'dan almayınca dayak mı atıyorlar?

Ailem internetten almak istemediği için söylemiştim.
Burda herkes P350X'ten yanaysa onu almam daha mantıklı olucak o zaman. O kasanın yanında 3 fan geliyor mu ? Gelmiyorsa bile 3 RGB fan alsam rampage ile aynı fiyata geliyor benim için de mantıklı geldi.
Ayrıca QP güvenilir mi ? Sipariş versem teslimat kaç günü bulur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı