Rampage KB-R96 Ultimate alınır mı?

Black switch ilk defa duydum. Belki bilgisi vardır diye birkaç kişi etiketleyeyim.
@Apaçi Atcı, @MisakiTaro, @Samotne Ciasteczka, @Akkuşlu, @hadwiger, @OnTheRoonKilled.
Black Switch değil, çindeki dandik optik switchlerden. O klavyeye 500TL verilmez.
Siyah switch his olarak mavi switch gibidir, biraz daha az ses çıkarır sadece. Sesli isteniyorsa tercih edilebilir.
Siyah Switch linear ve sessiz bir switch türüdür.

His olarak mavi switch gibi değil ki? Linear diyorum, mavi switch tactile.
Tür olarak söylemedim, kendim kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum. His olarak kırmızıdan daha sesli olduğu için mavi switch gibi hissettirir fakat mavi switch'den ses olarak daha sessizdir diyorum.

Çöp bir markanın fason bir ürünü para vermeğe değmez Black Switch olduğu bile tartışılık ki öyle bile değildir. AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alıp geçin.

Ayrıca Black Switch linear ve Click sesi bulundurmayan bir modeldir Red Switch 45gr basış kuvveti isterken bu tür 60gr basış kuvveti istemektedir. Kısaca Red Switch ile birebir aynıdır tek farkı aralarında bulunan 15gr basış kuvveti fazlalığıdır.

Sadece optik siyah Switch kullanıyor diye biliyorum, ayrıca o klavye fiyatını hak etmiyor. Öneri konusunda arkadaşlar yardımcı olabilir.

Çöp bir markanın fason bir ürünü para vermeğe değmez Black Switch olduğu bile tartışılık ki öyle bile değildir. AOC GK500 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alıp geçin.

Ayrıca Black Switch linear ve Click sesi bulundurmayan bir modeldir Red Switch 45gr basış kuvveti isterken bu tür 60gr basış kuvveti istemektedir.

Ben Red Switch sevmiyorum. Maalesef Blue Switch seviyorum. Başka bir öneriniz var mıdır R96'nın tıpatıp aynı özelliklere sahip gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı