Rampage SN-RW6 7.1 Titreşimli Kulaklık İncelemesi

Beyler kusura bakamayın ama internet kafede bundan vardı 2 saat oynadım kulağım feci halde ağrıdı,rahatsızlık verdi ben pek begenmedim.

Konuyu düzenleyemediğimden değiştiremedim. Bahsetmeyi unutmuşum kulaklık Dolby 7.1 destekli, Arctis 3 ile bir karşılaştırma yaptım. Sonuçta Steel Series üstün performans bekliyor insan yazılımıyla her şeyiyle inceledim ne müzikte tatmin ediyor ne oyunda bir mikrofonu daha iyi diyebilirim. Belki adını duyuramadığındandır fiyatı uygun diğer rakiplerine göre. (halen Rampage'nin diğer ürünlerini önermiyorum SN-RW6 almanızı öneririm)

Hocam bu tarz markalar Dolby 7.1 kullanamaz. Emin olun vermezler yani Buyrun buda yancı kardeşi Tahmini Teslimat Zamanı

Hocam bu tarz markalar Dolby 7.1 kullanamaz. Emin olun vermezler yani Buyrun buda yancı kardeşi Tahmini Teslimat Zamanı
Kutusunda Doly destekli yazıyordu patentten ve dolandırıcılıktan tazminat açmak isteyen girişimci varsa buyursun Aslında Aliexpress de bulunan o kulaklığı gördüm iade edecektim fakat performansından memnunum. 7.1 Arctis 3 den daha iyi doye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…