Rampage V900-S direksiyon seti alınır mı?

Kesinlikle alınmaması gereken bir set. Önermem fakat para sizin olduğu için karar da sizin. Yazılım yönünde çoğu oyun ile desteği yok ve kendisini direksiyon değil de kontrolcü olarak tanıtıyor oyunlara çünkü force feedback sistemi yok.
 
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı bütün sorunlar çözülmüş sanırım ben geçen yaz aldım, deli gibi sürdüm. Forzada özellikle Forza 5 'de harika çalışıyor, direk algılıyor, son kısımda ölü bölgesi yok başlangıçta 20 derece var. Yüzlerce saat Forza oynadım. Ets 2 de titremeye çözüm var. Ayar çekiyorsunuz oluyor. Beamng drive'da süper çalışıyor. Ben memnunum ama ekonomi rahatladığında Ffb bir direksiyona geçeceğim.
 
Hala alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Direksiyonda düzeltilen bir şey yok. Zaten düzgün yazılımı çıkmadı, mevcut olanada günelleme gelmedi. Yazılımsal olarak bir değişiklik yapılmadı kısacası ancak yeni üretilen ürünlerin donanımı değiştiyse bilemem. Ancak yeni ürünlerinde donanımı değiştiğini düşünmüyorum, yeni çıkan shifterli modelinin videolarında oynanış acısından bir fark yoktu. Sıfır olarak asla bu fiyatlar verilmez onun yerine daha uyguna DFGT almanızı şiddetle öneririm. İkinci el olarak fazla bütçeniz yoksa ve artıramıyorsanız alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı