Rampage ve Gamebooster markaları kullanılır mı?

Hiçbir şeyi alınmaz, aynı bütçede Redragon ve Gamenote(Havit) gibi markalar varken o çöp markalara para vermek enayilik olur, monitörlerinde de leş kalitede paneller kullanıyorlar.
Tamam bana aldığı ürünlerin aynı fiyatında Redragon ve Gamenote ürünlerini gösterebilir misin.

Tamam bana aldığı ürünlerin aynı fiyatında Redragon ve Gamenote ürünlerini gösterebilir misin?

Kasa ve güç kaynağı olarak alınmayacaklarını zaten biliyorsunuz örnek vermeye gerek yok.

Belli bir markayla sınırlamadan aynı fiyata çok daha kalitelisi alınabiliyor göreceğin üzere.

Son düzenleme:
Benim aldıklarımın üretimi artık yok diye biliyorum bu yüzden fiyatları tavan. Arkadaşın aldıkları resimde gözüküyor. Onun aldıkları ile aynı fiyatta gösterir misin lütfen.

Sağol. Bu arada bu klavyeler nasıl? Ben de almayı planlıyorum.

Hiçbir şeyi alınmaz, aynı bütçede Redragon ve Gamenote(Havit) gibi markalar varken o çöp markalara para vermek enayilik olur, monitörlerinde de leş kalitede paneller kullanıyorlar.

Önceden böyle bir hataya düşmüşüm dediğim gibi ilk kez PC sahibi oluyorum bunun enayilik ile bir alakası yok eğer çözüm yerine boş beleş soveceksen yazma daha iyi.

Para bulunca PSU'ya yenileme yap ileride sıkıntı yapmasın.

Sadece PSU'yu değiştirsem sorun kalmaz değil mi şu an için hayati önem taşıyan parçalar benim için ön planda şu sıralar işlemci 80 dereceyi geçiyor onun için sadece termal macun alabildim.

Para bulunca PSU'ya yenileme yap ileride sıkıntı yapmasın.

Bu arada hangisi PSU'yu almamı önerirsiniz?

Güç kaynağı olarak asla alınmazlar fakat ekipman olarak alınabilir derecedeler. Aldığınız kulaklığı belli bir süre kendim kullandım ve gayet de normal bir kulaklıktı, James Donkey 710'a göre daha az rahattı ama. Monitörde kronik bir sorun yok ise gayet güzel özellikleri.

Monitörde kronik sorun derken ben herhangi bir şeyle karşılaşmadım neyi kast ettiniz ayrıca dediğiniz gibi kulaklık işimi görüyor ama sıcak olduğu için çok kullanmıyorum klavye olarak ilk defa mekanik klavyem oldu bayağı da iyi hissiyatı var bilmiyorum belki de ben ilk defa mekanik klavyem olduğu için olmuş olabilir ayrıca haklısınız PSU bayağı kötüymüş ama ben Cyberpunk, GTA 5, RDR2 gibi oyunlar oynadım hiç sorunla karşılaşmadım acaba millete dandik gönderip te bana mı kalitelisini yollamışlar anlamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230626_211344.jpg
    IMG_20230626_211344.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20230626_211309.jpg
    IMG_20230626_211309.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden böyle bir hataya düşmüşüm dediğim gibi ilk kez PC sahibi oluyorum bunun enayilik ile bir alakası yok eğer çözüm yerine boş beleş soveceksen yazma daha iyi.

Sadece PSU'yu değiştirsem sorun kalmaz değil mi şu an için hayati önem taşıyan parçalar benim için ön planda şu sıralar işlemci 80 dereceyi geçiyor onun için sadece termal macun alabildim.

Bu arada hangisi PSU'yu almamı önerirsiniz?

Monitörde kronik sorun derken ben herhangi bir şeyle karşılaşmadım neyi kast ettiniz ayrıca dediğiniz gibi kulaklık işimi görüyor ama sıcak olduğu için çok kullanmıyorum klavye olarak ilk defa mekanik klavyem oldu bayağı da iyi hissiyatı var bilmiyorum belki de ben ilk defa mekanik klavyem olduğu için olmuş olabilir ayrıca haklısınız PSU bayağı kötüymüş ama ben Cyberpunk, GTA 5, RDR2 gibi oyunlar oynadım hiç sorunla karşılaşmadım acaba millete dandik gönderip te bana mı kalitelisini yollamışlar anlamadım.
Hemen patlamayabilir. Belli bir süre çok yorarsanız C4 olur. Kronik sorun derken eğer varsa dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı