Rap müzik hangi kitleye hitap ediyor?

Mesela bu hidranın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezbere bilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bu Hidra'nın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezberebilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bayılırım hem de. ATI242 falan da bazen denk gelirse dinlerim. Ruh halime bağlı.

Ayrıca oldschool rap ne oluyor?

Mesela bu hidranın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezbere bilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI

Eski olmasına rağmen kalite akıyor. Rap'e kalp masajı yapılmalı.

Ayrıca oldschool rap ne oluyor?
Rap'in Türkiye'ye ithal edildiği ilk zamanlardan kalma, daha çok anlamlı, çoğu insanın çocukluğunda yer etmiş parçalar. Örnek video:

O zaman hayatımın %90'ının yerinin olduğu bu şarkıyı bırakıp çekiliyorum ben, iyi forumlar herkese.

Diss olarak baktığımda şuan hiç kimseden ses yok. Diss küfür değildir. Şuan iyi bir diss'te yok.
Sagopa Kajmer: Tahmin et bakalım kaç çürük yumurta var sepette. Fuata attığı diss şimdiki rap yanından geçmez bana göre.
Knk o punch... Ve en iyi diss serisi bana göre jokzillalardır.

Açıkçası cont Hidra Şehinşah ceza dışı artık çok itici geliyor bu adamlar en azından samimi tabii kamufle vesairede var ama hepsini saymak istemedim kalanı (sözde drill yapanlar) çakal vesaire kabak tadı verdi artık.

Herkesin kendi fikri. Bir işin doğru olmadığını bildiğim halde yapmam benim sorunum olabilir. Ciddiye almaman ise senin kendi sorunun. Sevmiyorum fakat denk gelirse dinliyorum. Var mı başka sorunun o ciyano fatto beyne?

Örnek vermek gerekirse, ülkemizde en çok tarzından dolayı ön yargıyla bakılan rapçilerden biri de Khontkar mesela. Adamla ben 1 kere sohbet etme şansı yakaladım ve onun dışında twitch yayınlarında sohbetlerine katıldım adam piyasadaki çoğu rapçiden daha kültürlü, elit ve bilgi birikimi olan birisi. Fakat işte problem şu yaptığı müzik tarzı ona uymuyor diye yerden yere vurdular adamı. Ben de aynı şekilde bir türlü sevemedim ama adamın arka planda sanatçı ruhu ve bilgisi beni çok etkiledi.
"Kafamın içinde bir *** palyaço var sanırım."

Bana göre rap hem gündem'e hem de bir şeylere isyan etmek için yapılmalı onun dışında yapılan rapler bayıyor. Diss ve diss duymaktan ciğerimiz soldu neredeyse eskiden bütün şarkılar diss üzerineydi. Şahsi fikrimce kendi hayatından bir iki dal anlatan rapçiler bana çok hoş geliyor. Bu konuda dinlediğim tek bir grup var o da farazi v kayra. Şöyle bir parça atayım belki seven olur cidden yaptıkları müzik çok hoş ve ara sıra araya yeşilçam klasikleri sokuyorlar o da dinleme zevkini arttırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı