Mesela bu hidranın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezbere bilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI
Mesela bu Hidra'nın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezberebilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI
Mesela bu hidranın yaptığı parça oldschool zamanlarından kalma çocukken ezbere bilirdik. Siz seversiniz bu tarz muhtemelen @EZİC AJANI
Rap'in Türkiye'ye ithal edildiği ilk zamanlardan kalma, daha çok anlamlı, çoğu insanın çocukluğunda yer etmiş parçalar. Örnek video:Ayrıca oldschool rap ne oluyor?
O zaman hayatımın %90'ının yerinin olduğu bu şarkıyı bırakıp çekiliyorum ben, iyi forumlar herkese.ATI242
Knk o punch... Ve en iyi diss serisi bana göre jokzillalardır.Diss olarak baktığımda şuan hiç kimseden ses yok. Diss küfür değildir. Şuan iyi bir diss'te yok.
Sagopa Kajmer: Tahmin et bakalım kaç çürük yumurta var sepette. Fuata attığı diss şimdiki rap yanından geçmez bana göre.
"Kafamın içinde bir *** palyaço var sanırım."Örnek vermek gerekirse, ülkemizde en çok tarzından dolayı ön yargıyla bakılan rapçilerden biri de Khontkar mesela. Adamla ben 1 kere sohbet etme şansı yakaladım ve onun dışında twitch yayınlarında sohbetlerine katıldım adam piyasadaki çoğu rapçiden daha kültürlü, elit ve bilgi birikimi olan birisi. Fakat işte problem şu yaptığı müzik tarzı ona uymuyor diye yerden yere vurdular adamı. Ben de aynı şekilde bir türlü sevemedim ama adamın arka planda sanatçı ruhu ve bilgisi beni çok etkiledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.