Rapor sistemi hakkında birkaç sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal Kurallar
Noktalama işaretlerine dikkat edin. Cümleye büyük harfle başlayın, nokta ile bitirin

Ayrıca uymanız gereken bazı önemli Türkçe kuralları:
  1. Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakmayın, bitişik yazın.
  2. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakın.
  3. Cümleye büyük harfle başlayın.
  4. Soru işareti gibi noktalama işaretleri kullanın.

Kural dışı davrandıkları için doğal olarak ceza alırlar. Bence ufak tefek virgül hatalarına tolerans gösteriyorlar.

Son 2 soruma cevap alamadım. Noktalama işareti kullanmayan kullanıcılar ceza alıyor mu? Ayrıntı vermeden tek kelime cevap yazanlar ceza alıyor mu?
Alıyorlar.

Foruma gelmesini istediğiniz özellikler konu başlığı altında, raporlarımıza geri bildirim yapılması yönünde talep belirtmiştim. Bir moderatör cevap yazarak, normal şartlarda geri bildirimin mutlaka yapıldığını, yoğunluktan dolayı aksamış olacağını, tek tük geri bildirimin yapılmadan kalmış vakalar olabileceğini anlatmıştı. Anlaşılan durum moderatörün insiyatifine bırakılmış.

Yanlışın düzeltilip, kullanıcının (gerekirse) uyarı alması sağlanmışsa, geri bildirim pek de önemli kalmıyor. Uyarı verdikten sonra rapor otomatik kapanıyor. Belki otomatik bir sistem getirilebilir.

Alıyorlar.

Yanlışın düzeltilip, kullanıcının (gerekirse) uyarı alması sağlanmışsa, geri bildirim pek de önemli kalmıyor. Uyarı verdikten sonra rapor otomatik kapanıyor. Belki otomatik bir sistem getirilebilir.

Kusura bakmazsanız kesinlikle katılmıyorum. Gönderildiği andan itibaren o mesajı görecek pek çok kullanıcıyı son derece yanlış yönlendirebilecek, hatalı bilgi içeren mesajların raporlandıktan sonra kaldırılıp kaldırılmadığını öğrenmek, şahsen benim için bir elzem.

Cümleye büyük harfle başlanmadı diye uyarı cezası veren dünyadaki tek forum olmak nasıl bir duygu acaba?

Çokca deneyim ediyoruz sayenizde ama şunu bilin ki gülünç duruma düşen siz oluyorsunuz
Zorunuza gideceğine anadilimiz olan Türkçeyi öğrenin. Kimsenin gülünç duruma düştüğü yok. Asıl siz bunları yazarken gülünç duruma düşüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı