Rapor sisteminde iyileştirme istiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ara oluyordu bu. Raporladığın şey geri dönüş yapılıyordu kabul/ret meselesi için ama son 6 aydır raporladıklarımdan geri dönüş alamıyorum.

Onun yerine cezalandırılan kişiye geri bilgi verirken daha özenli olunmalı diye düşünüyorum. Mesela bilgilendirme mesajı geliyor, çok sönük bir mesaj tekrar rapor etmek zorunda kalıyorum. Moderasyonun iş yükü daha da artıyor durduk yere.

Güzel konu.

@Recep Baltaş

Hocam biz birini raporladık diyelim moderatörler not bıraksa olmaz mı? "Gereken kişiye ceza verildi" vb...

Ceza verilmesi gereken bir şeyi raporladıysanız zaten ceza verilir, neden verilmesin? Yani az çok kurallara hakim olan birisi neyin yanlış olduğunu da bilir.

Hayır olmaz. Raporların bir kısmı reddediliyor, bu bilgi herkesi mutlu etmiyor ve sanki tüm dünya emrindeymiş gibi davranışlar başlıyor. Olgunluk meselesi.
Hocam niye çoğunlukla sadece bu ve buna benzer konulara cevap veriyorsunuz? Yani bunun dışındaki konularda çoğunlukla yoksunuz.

Raporladıklarımızın bildirimi anladığım kadarıyla moderatörün insafına bağlı. Ancak her raporladığımızın bir bildirimi olursa fena olmaz gibi. Ancak moderatörlere ne kadar bir iş yükü ekleyeceğini bilmem çok zor.

Normal üyelerin kimin ceza alıp almadığını görmemesi gerekmiyor mu?

Şu ana kadar bir sürü rapor attım. Hiçbirinin görmezden gelindiğini görmedim. Bence böyle bir şeye gerek yok.

Her gördüğünüzü raporlamak iyi bir şey değil. Zaten bir sürü kişi o mesajı raporluyor ve tüm konuya bakılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı