Windows geri yükleme noktası oluşturduysanız geri yükleyerek keylogger varsa bile kurtulabilirsiniz. İnternetten rehberlerini bulabilirsiniz.
Hocam çocuk özür dile sileceğim dedi özür diledim sildiğini videoya alıyor izliyim mi?
Youtube vb. bir platforma yüklerse 3 kulhü 1 elham okuyup izleyebilirsin. Eğer hâlâ kendini iyi hissetmezsen Ayetel kürsi de okumalısın.Hocam çocuk özür dile sileceğim dedi özür diledim sildiğini videoya alıyor izliyim mi?
Hocam mp 4 uzantılıİzle istersen video izlemekten bir şey olmaz.
YouTube vb. bir platforma yüklerse 3 kulhü 1 elham okuyup izleyebilirsin. Eğer hâlâ kendini iyi hissetmezsen ayetel kürsi de okumalısın.
Şaka bir yana nedir bu stres?
Hocam MP 4 uzantılı.
Emoji bırakmak yerine mesja yazar mısınız hocam.
Hocam MP4 uzantılı açmalı mıyım?
JPG bile girer. Zamanında bu işlere bulaştığım ve ghost ping ile resim attığım için biliyorum. Görünmeyen taraf iplog veya virüs görünen fotoğraf. Sistem ise şu şekilde:
1: Kurbana resim atılır,
2: Kurban resme tıklar.
3: Kurban linke girer (kazara da olsa iş işten geçer.)
4: İşi bitmiştir.
Ama sizde bulaşmış olması ihtimali düşük gibi.
Eğer gerçekten korkuyorsanız, sanal bir bilgisayar oluşturup onda istediğiniz dosyayı indirip izleyebilirsiniz. Ana bilgisayarınıza hiçbir şekilde virüs bulaşmaz.Hocam MP4 uzantılı açmalı mıyım?
Eğer gerçekten korkuyorsanız, sanal bir bilgisayar oluşturup onda istediğiniz dosyayı indirip izleyebilirsiniz. Ana bilgisayarınıza hiçbir şekilde virüs bulaşmaz.
Rehberi aşağıdaki videoda mevcut:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.