İnceleme Razer DeathAdder V2

Tekerleği yukarıya doğru hareket ettiğinde rahatsız edici ses çıkması normal mi?
Ayrıca baş parmak koyulan kısımda da bir titreme var gibi.

Tekerleği yukarıya doğru hareket ettiğinde rahatsız edici ses çıkması normal mi?
2 haftadır kullanıyorum. O sorun henüz bende çıkmadı. Çok da hor kullanmıyorum. Ama fare modeli markası ne olursa olsun zaten 2 mekanik yeri var hep sorun çıkaran. Biri switch kısımları biri tekerlek. Şans işi bence.

Katar Pro aldığımda da yukarı doğruya tekerleği kullandığımda aynı sorun oluşuyordu. Razer farede de alır almaz yaşamam beni üzdü açıkçası. İnternette bir sürü konu gördüm. Yani çok az rastlanan bir şey de değil. Test etmiyorlar mı bu fareleri acaba diye düşünüyorum.

Hocam ürünü yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Uzun kullanımda memnun kaldınız mı? Bu fiyata en iyi ürün V2 gibi duruyor (delikli yapıda olmayan).

Bence güzel hocam. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bence alabilirsin.

Bu normal bir şey zaten, farkettiyseniz aşağıya kaydırırken daha kolay daha az baskı ile yaparsınız fakat yukarı kaydırırken direnç gösteriyor, yani tık tık diye kaydırıyor, bu normal V2 modellerin hepsi böyle.
Hocam ürünü yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Uzun kullanımda memnun kaldınız mı? Bu fiyata en iyi ürün V2 gibi duruyor (delikli yapıda olmayan).
Alabilirsiniz oldukça iyi bir ürün.

@Galaxes mouse pad ve pantolon da iyimiş. Kaç liraya aldınız?
Benim farede keşke RGB'yi ayarlayabilsem. Pembe ışık yanıyor.

Yarın sipariş vereceğim. Sağ olun.

Değişimden sıfır gelen öyle değildi ama. Ayrıca, Mediamarkt'taki teşhir ürünü bile o kadar ses çıkarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…