Razer Huntsman mini analog alınır mı?

Bütçe
3000
Araştırarak bulabilirsiniz. 7 Sayfa oldu hocam konu gerçekten çok dağıldı. Ben google değilim lütfen biraz araştırın. İyi sosyaller.
;) eyvallah

@N1cht bir de son olarak switch değiştirirsek Amazon.com.tr bu iyi midir 10 adet yeterli midir oyun oynayacağım için sanırım yeterli kullanacağım tuşlar belli başlı veya başka öneri var mıdır ya red ya da brown switch lazım

Son düzenleme:
;) eyvallah

@N1cht bir de son olarak switch değiştirirsek Amazon.com.tr bu iyi midir 10 adet yeterli midir oyun oynayacağım için sanırım yeterli kullanacağım tuşlar belli başlı veya başka öneri var mıdır ya red ya da brown switch lazım
Amazon.com.tr bu daha iyi olacaktır prelubed ve 65 tane. Farklı bir marka daha vardı fakat şu anda hatırlayamıyorum.

İlk olarak attığım Cherry'ler orijinal mi yani yan sanayi değildir inşallah ve attıklarım daha hafif kısa mesafede algılıyor bir de bu bir tık maaliyetli 400'den fazla vermeyi planlamıyorum
MX 10 tane Gateron 65 tane ve prelubed. 10 tane olanı varsa yine gateron daha mantıklı olacaktır. Ayrıca AK680'de bulunan switchler biraz şans meselesi benimkinde sorun olmadı ama forumda birkaç kişide sorunlar oluşmuştu zaten yanında 2 tane yedek switch gönderiyorlar.

MX 10 tane Gateron 65 tane ve prelubed. 10 tane olanı varsa yine Gateron daha mantıklı olacaktır. Ayrıca AK680'de bulunan switchler biraz şans meselesi benimkinde sorun olmadı ama forumda birkaç kişide sorunlar oluşmuştu zaten yanında 2 tane yedek switch gönderiyorlar.

Cherry'ler orijinalmi

Bilemiyorum. Satıcıya baktım güvenli gözüküyor ama garanti veremem.
Tamam eyvallah sen baya yardımcı oldun allah razı olsun 🖤

@N1cht AK680'de karar kıldımda bir sorun var kırmızı renk-kahverengi switch 400TL fark var bunun yerine kırmızı renk-kırmızı switch ya da gri renk-kahverengi switch alabiliyorum hem kırmızı renk hem de kahverengi switch istiyorum sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Tamam eyvallah sen baya yardımcı oldun allah razı olsun 🖤

@N1cht AK680'de karar kıldımda bir sorun var kırmızı renk-kahverengi switch 400TL fark var bunun yerine kırmızı renk-kırmızı switch ya da gri renk-kahverengi switch alabiliyorum hem kırmızı renk hem de kahverengi switch istiyorum sizce ne yapmalıyım
AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7 Kırmızı renk Kahverengi switch modeli bende var gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı