Elektronik Razer Seiren Mini 649TL

Bu iddianızın bir kanıtı var mıdır? Yoksa fiyatı düşük olması sebebiyle düşündüğünüz bir teori mi sadece?

Bunu gerçekten inanarak mı yazdınız yoksa iş olsun diye mi? Neyse çok önemli değil size şöyle anlatayım bir ürünün yarı altında fiyat görürseniz muhakkak o üründen şüphe duyun Türkiye'de yaşıyoruz bu zamana kadar bir şeyin yarı fiyatına düştüğünü gördünüz mü? Üründe hasar vardır onarılmıştır elden çıkartmak için yarı fiyatına çekilmiştir. Kampanya olsa kalkıpta 2 adet ürüne kampanya yapmazlar 600TL 2 ürün vereceğim sonra 1600TL'ye çekeceğim fiyatı öyle mi :) şu bir gerçektir ne zaman yarı fiyatında bir ürün alsam o ürün nedense hep sıkıntılı elime oluşıyor. Lütfen bu dediğiminot edin bir yere karışına çıkar :)

Bunu gerçekten inanarak mı yazdınız yoksa iş olsun diye mi? Neyse çok önemli değil size şöyle anlatayım bir ürünün yarı altında fiyat görürseniz muhakkak o üründen şüphe duyun Türkiye'de yaşıyoruz bu zamana kadar bir şeyin yarı fiyatına düştüğünü gördünüz mü? Üründe hasar vardır onarılmıştır elden çıkartmak için yarı fiyatına çekilmiştir. Kampanya olsa kalkıpta 2 adet ürüne kampanya yapmazlar 600TL 2 ürün vereceğim sonra 1600TL'ye çekeceğim fiyatı öyle mi :) şu bir gerçektir ne zaman yarı fiyatında bir ürün alsam o ürün nedense hep sıkıntılı elime oluşıyor. Lütfen bu dediğiminot edin bir yere karışına çıkar :)

Yarı altında fiyat falan değil, aynı fiyata MediaMarkt'an aldım ürün açılmamış tertemiz sıfır geldi. Birilerini karalamak ne kadar kolay.

Kapalı kutu ürün gelme olasığı nedir? Ben de İncehesap'a güvemiyorum sevap bile alınmaz oradan ama böyle düşünmenizin sebebi nedir?

Sevgili hocam bu firmadan çok alışveriş yaptım hep indirimli ürünleri yakaladım çılgın indirimler ama STRIX 2080 Ti 7 bn TL aldım STRIX 3080 8K ya aldım STRIX 4090 24K ya aldım ama bu almış olduğum ürünlerin hepsinde kartların jiletinleri bulunur üzerinde sağında solunda bunların hiçbirinde yoktu fanların içi tozlu kartın plakalarında hafif hafif çizikler giriş yerlerinde kullanılmış belirtileri yani bir indirim varsa o indirim muhakak küçük küçük bedeli vardır.:)

Tamir olsa belli eder kendini ben tamir gördüm diye. Ben de aldım 750 TL'ye 15 stok varken incehesaptan, 1100 lira veren adamla aynı kutu içeriğindeki sıralama bile. Kullanım kılavuzunun üstündeki şey bile sökülmemiş. Sanırım siz 1100 liraya alanlardansınız?

Ayrıca ekleyeyim emin olmak için tekrar baktım, mikrofonun standı olsun kendisi olsun 1 tane çizik görmedim. Sadece kutusunda ufak çizikler var.

Sevgili hocam bu firmadan çok alışveriş yaptım hep indirimli ürünleri yakaladım çılgın indirimler ama STRIX 2080 Ti 7 bn TL aldım STRIX 3080 8K ya aldım STRIX 4090 24K ya aldım ama bu almış olduğum ürünlerin hepsinde kartların jiletinleri bulunur üzerinde sağında solunda bunların hiçbirinde yoktu fanların içi tozlu kartın plakalarında hafif hafif çizikler giriş yerlerinde kullanılmış belirtileri yani bir indirim varsa o indirim muhakak küçük küçük bedeli vardır.:)
Strix 4090 24K'ya aldınız?

Tamir olsa belli eder kendini ben tamir gördüm diye. Ben de aldım 750 TL'ye 15 stok varken İncehesap'tan, 1100 lira veren adamla aynı kutu içeriğindeki sıralama bile. Kullanım kılavuzunun üstündeki şey bile sökülmemiş. Sanırım siz 1100 liraya alanlardansınız?

Ben bu ürünü aldığımda 420TL idi. 3 adet hala elimde var duruyorlar öyle boş boş ilerle bir şey olursa kullanırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı