RDR 2 20 saatlik deneyimim

Oyun oynamasam da cidden öyle. Hikayesine sıkıcı diyenler oluyor ama sadece başı biraz yavaş sonrasında gayet güzel gidiyor. Grafikler desen zaten onlara bakmaktan oynayamıyorsun. Mekanikler biraz ağır sonuçta oyunda uçak filan yok. O yüzden ağzının tadını bilenlerin seveceği bir oyun.
Knk oyunun teması iyi işlenmiş kovboy teması fena ben mesela hiç ovboy teması oynmadim ama Cok beğendim oyunu

Oyun elbette iyi. Fakat tek eleştirim kontrolünün yavaş olması. Yani Arthur'u yönlendirirken çok yavaş ve ağır. Yoruyor. Yok mu böyle düşünen?
Witcher ve ac serilerini oynadıktan sonra rdr2 oynadım. Bu dediğinizin aynını düşünüyorum. Hatta oynamayı bırakmayı düşündüm bu yüzden. Arthur Çok hantal bi yere gitmek birine yaklaşmak iş oluyor

Evet RDR 2 her bünye'ye gitmez sırf kadın karakter yok diye oynamayan insanlar da var. Oyun da 400 saatim vardır ve bir oyunun ne zamanın biteceği tahmin edememek çok iyi bir durum. Çok sıkırsa gidip blackjack ya da poker oynayıp oradan da yemek yiyip hamam da takılırsın düzenli olarak yani rol play olarak.
Hadi oyun deneyiminin içine edelim. Rocstar Social Club'da kaç oyunda görev olduğu, kaçıncısında olduğu yazar efenim, bilginize...
😁

Witcher ve ac serilerini oynadıktan sonra rdr2 oynadım. Bu dediğinizin aynını düşünüyorum. Hatta oynamayı bırakmayı düşündüm bu yüzden. Arthur Çok hantal bi yere gitmek birine yaklaşmak iş oluyor
Oh be bir kişi çıktı. Hocam bu durum oyunun geneline yansıyınca can sıkıcı oluyor. W tuşuna çöküyorum resmen. Kısıtlanıyorum gibi hissediyorum. E bir de oyunun yarısının çoğunda hızlı seyahat koymamışlar. Resmen kendi ayaklarına sıkmışlar.

Ne o gördükçe kuduruyor musun?

Kimsenin kudurduğu falan yok. Boş fan-boyluk yapma. Harbiden sıktı artık şu konular, sadece RDR için değil genel olarak artık bıktık şu millettin oyun deneyiminden. Bizene arkadaşım senin hangi oyunu sevdiğinden. "inceleme" alanına açıyorsa eğer deneyimini anlatmak yerine inceleme yapmalı. "oyun incelemeleri" kısmında gezerken şöyle "deneyimim" adlı konular görünce çıldırıyorum.

Oyun elbette iyi. Fakat tek eleştirim kontrolünün yavaş olması. Yani Arthur'u yönlendirirken çok yavaş ve ağır. Yoruyor. Yok mu böyle düşünen?

Ben hikayenin tahmin edilebilirliğini de eleştiriyorum.
ilk oyun ikinci oyunun devamı. İkinci oyun ilk oyunun öncesini anlatıyor. İlk oyunda Arthur Morgan diye bir karakter yok. İkinci oyunda John'u görünce direkt anladım Arthur'a bir şeyler olacağını. Ya uzaklara gidecek, ya da ölecek diye düşünmüştüm. İlerleyen zamanlarda Arthur'un tüberküloz hastalığına yakalandığını öğrenince öleceğine kesin gözüyle baktım. Bir de tabii şu Rockstar'ın ana karakter öldürme alışkanlığı var. Örneğin RDR'nın ilk oyunun da john ölüyordu. Başka oyunlarda da ölen ana karakterler var fakat spoiler olmasın. Bu yüzden Arthur'un öleceği belliydi. Hikayesi iyi, karakterler güzel kurgulanmış ama tahmin edilebilirlik çok yüksek.

Kimsenin kudurduğu falan yok. Boş fan-boyluk yapma. Harbiden sıktı artık şu konular, sadece RDR için değil genel olarak artık bıktık şu millettin oyun deneyiminden. Bizene arkadaşım senin hangi oyunu sevdiğinden. "inceleme" alanına açıyorsa eğer deneyimini anlatmak yerine inceleme yapmalı. "oyun incelemeleri" kısmında gezerken şöyle "deneyimim" adlı konular görünce çıldırıyorum.
Kardeşim biz deneyimledigimiz zamanda inceleme yapmış oluyoruz ben oyunun çok güzel oldugunu söyluyorum demekki oyunu oynamisim oynarken deneyimlemisim deneyimlerken incelemiş oluyorum güzel eleştiriyorum oyun baş yapıt aşikar oyunu oynayanların %90 çok güzel diyor %10 hantallik,kendi gorusunce sevmemesi vb. İçin soyluyor ben zten diyorum hepte diyeceğim herkesin zevki farklı adamın görüşüne saygı duyarım neyse konudan sapmasin ben bu konuyu oyunu oynadığım oynarken deneyimledigim deneyimlerken incelediğim bir konu oluyor sonuçta oyunu deneyimlemeden açmadan inceleme yapamazsın ben de oyunun ne kadar iyi olduğunu bir baş yapıt olduğunu yorumluyorum eleştiriyorum zten biliyorsunuzki elestri iyi,kötü,öz olarak üçe ayrılır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı