42 saatlik Cyberpunk 2077 deneyimi

Arkadaşalar açıkçası forumda şu tarz konuları görmekten çok sıkıldım şahsen. Lütfen artık şu oyun hakkındaki fikirlerinizi kendinize saklayın yeter arkadaş. Forum çöplüğe döndü Cyberpunk incelemeleriyle. Aşağı yukarı oyunu herkes biliyor ne mal olduğunu artık. Oynamayanı bile öğrenmiştir.

Bende i7700k 16GB ram ve GTX 1080 Ti ile 30-40 fps alıyorum. 2K çözünürlük ve ayarların çoğu düşük. Monitörüm 4k olduğu için çözünürlüğü daha da aşağıya çekemiyorum çünkü görüntü çok kötü ve çamur gibi oluyor. FPS drop olmuyor orası iyi.

Eki Görüntüle 790813bende 66 saatimi gömmüş olarak şöyle söyleyeyim, hayatım boyunca gördüğüm en buglı oyunlardan, sürekli bir bug var oyunu kırmasa da gerçekten can sıkıcı (karakterin aynaya bakınca kel gözükmesi, diyalogların altta takılı kalması, arabaya binerken saçma sapan bir şekilde karakterin dik duran suretinin çıkması gibi), ana hikayesi ve yan görevleri gayet beğendim, atmosfer çok güzel ama çok kısa be kardeşim. Ağır bir Witcher fanı olarak ana hikayenin bi' 40 saat olmasını istedim açıkçası çünkü olsaydı bayıla bayıla oynardım. (Buglara rağmen) yapay zekaya gelecek olursak yapay zeka tam bir fiyasko, açık dünyada yolda yürüyen NPC'lerden tut çatıştığımız yapay zekaya kadar yapay zeka çok kötü olmuş. Gerçekten çok anlamsız davranıyorlar ve saçma sapan tepkileri var, çatışmadaki yapay zekalar ise aşırı kolay bir şekilde ölüyorlar yani oyunda bir zorluk yok, başlarda biraz zorlanabilirsiniz ama geliştikçe ve silahlarınız yükseldikçe caiz ise tam bir ilah oluyorsunuz, polisler bile alamıyor sizi o kadar diyeyim. Son olarak performans kısmı gerçekten iyi bir sisteme ihtiyacınız var, eski nesil konsollar zaten tam bir rezalet olmuş, tavsiyem 2060 ve üstü bir sistemde oynamanız, internetiniz iyi ise GeForce Now'da oynayabilirsiniz 60+ Mbps bir internetiniz varsa gayet takılmadan oynuyorsunuz.

Hocam aklıma gelmeyen her şeyi eklemişsin teşekkürler. Özellikle dediğin gibi yapay zeka yok oyunda. Sanki görüntü olsun diye koymuşlar insanları.

Arkadaşalar açıkçası forumda şu tarz konuları görmekten çok sıkıldım şahsen. Lütfen artık şu oyun hakkındaki fikirlerinizi kendinize saklayın yeter arkadaş. Forum çöplüğe döndü Cyberpunk incelemeleriyle. Aşağı yukarı oyunu herkes biliyor ne mal olduğunu artık. Oynamayanı bile öğrenmiştir.

Kişisel deneyimlerimi paylaşıyorum, zaten başlıkta yazıyor deneyim olduğu. İlgini çekmiyorsa bakmazsın bu kadar basit.

Hocam ben 1050Ti ile 120 saat gömdüm oyuna ve ilk 45-50 saatten sonrası işkenceydi oyun buglarından dolayı. Sırf %100 yapmak için oynayıp %97 de kaldım bazı görevlerde bug oldu sahne ilerlemedi falan.
Günlük 12 saat bu oyunu mu oynadın cidden? 12 saat nasıl dayandığınızı anlamadım ama sanırım çok yavaş oynuyorsunuz. Oyunun ortalama %100'e tamamlama süresi 70 saat. Hikaye 25-26 saatte bitiyor, geriye senaryolu 6-7(Rogue, Kerry, Judy vs.) görev kalıyor. En son kalanlarda angarya iş. Çok kısa sürede hallediliyor.

Yapay zeka konusundaki yorumlarınıza kesinlikle katılmakla beraber bu optimizasyon sıkıntısı noktasına yapılan eleştirilen bir noktada manasızlaştığını düşünüyorum. Yanlış anlamayın lütfen ama her oyunu çalıştırmakta zorlanın oyunu gömmesi bence yanlış bir eleştiri. Oyunun pek çok hatasına ve insanların gazlamasına dayanarak bazen gereksiz yerlere gittiğini düşünüyorum eleştirilerin.
Forumun amacı zaten bu konularda fikirlerimizi paylaşmak, insanlara yardımcı olmak. Siz bir konudan sıkıldınız diye artık insanların bu konuda fikir beyan etmemesini söylemek son derece gereksiz ve yanlış bir şey.

Günlük 12 saat bu oyunu mu oynadın cidden? 12 saat nasıl dayandığınızı anlamadım ama sanırım çok yavaş oynuyorsunuz. Oyunun ortalama %100'e tamamlama süresi 70 saat. Hikaye 25-26 saatte bitiyor, geriye senaryolu 6-7(Rogue, Kerry, Judy vs.) görev kalıyor. En son kalanlarda angarya iş. Çok kısa sürede hallediliyor.
Hocam sen de 1050ti da oynamaya çalışsaydın sadece 1 görevin bugını geçebilmek için 5 saat harcadığımı anlardın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı