Eki Görüntüle 790813bende 66 saatimi gömmüş olarak şöyle söyleyeyim, hayatım boyunca gördüğüm en buglı oyunlardan, sürekli bir bug var oyunu kırmasa da gerçekten can sıkıcı (karakterin aynaya bakınca kel gözükmesi, diyalogların altta takılı kalması, arabaya binerken saçma sapan bir şekilde karakterin dik duran suretinin çıkması gibi), ana hikayesi ve yan görevleri gayet beğendim, atmosfer çok güzel ama çok kısa be kardeşim. Ağır bir Witcher fanı olarak ana hikayenin bi' 40 saat olmasını istedim açıkçası çünkü olsaydı bayıla bayıla oynardım. (Buglara rağmen) yapay zekaya gelecek olursak yapay zeka tam bir fiyasko, açık dünyada yolda yürüyen NPC'lerden tut çatıştığımız yapay zekaya kadar yapay zeka çok kötü olmuş. Gerçekten çok anlamsız davranıyorlar ve saçma sapan tepkileri var, çatışmadaki yapay zekalar ise aşırı kolay bir şekilde ölüyorlar yani oyunda bir zorluk yok, başlarda biraz zorlanabilirsiniz ama geliştikçe ve silahlarınız yükseldikçe caiz ise tam bir ilah oluyorsunuz, polisler bile alamıyor sizi o kadar diyeyim. Son olarak performans kısmı gerçekten iyi bir sisteme ihtiyacınız var, eski nesil konsollar zaten tam bir rezalet olmuş, tavsiyem 2060 ve üstü bir sistemde oynamanız, internetiniz iyi ise GeForce Now'da oynayabilirsiniz 60+ Mbps bir internetiniz varsa gayet takılmadan oynuyorsunuz.