Kesinlikle katılıyorum. Şahsen ben oyunları gerçekçi diye oynamıyorum, eğlenmeye bakıyorum. Bazı oyunlarda gerçekcilik çok abartı oluyor. RDR 2 bunun bir örneği. Karakterin hantallığı falan biraz abartı geldi bana. Sanırım sizde benim gibi düşünüyorsunuz. A noktasından b noktasına git tarzı oyunlarda durmadan aynı şeyleri yapmak, her görev sonu aynı şekilde ilerlemek sıkıcı oluyor gerçekten. Hele ki RDR gibi 30 saat üstü bir oyun için bayağı zaman harcamak lazım. A noktasından b noktasına gitmelerle beraber silah savaşları da tekrar edince artık sıkılıyor insan oyundan. Ben zar zor bitirmiştim RDR 2'yi.
Benim de lafım onlara hocam. Oyun taş gibi oyun. Fakat bu insanlar oyunu övüp yeni yeni oynayanları farklı beklentilere sokuyorlar. Hani sanki kusursuzda, her şeyiyle harika gibi. Sonra bu konudaki yanıtları gören kişilerde oyunu büyük heyecanla satın alıp hayal kırıklığı yaşıyor. Her oyunu kusursuz gibi övmelerinden gına geldi artık. Benim de çok sevdiğim oyunlar var fakat çatır çatır sayıyorum kusurlarını. Oyun bu, eğlenmek için oynuyorsun alt tarafı. Herkes her şeyi sevmek zorunda değil. İnsanlar kendi zevklerini başka insanların zevkleri ile bir tutuyor. Örneğin ben çikolatalı pastadan nefret ederim, fakat seveni çok. Bu da onun gibi bir şey işte. Herkesin zevkine uymayabiliyor.
Spoiler hocam.