Konuda sen ve Ömer'den başka fanboy yok.
Adamlar Witcher 3'e çöp dediğinde bir şey yok. Ben RDR2'ye deyince mi fanboy oluyorum?
Konuda sen ve Ömer'den başka fanboy yok.
Knk rdr2 öven birisinin kullanıcı adının rdr2 ile ilgili olmasına güldüm sadece. Birde laf yapmak ne demek?Benim kullanıcı adıma laf yapman meselaaçıkça fanboyluk değil mi?
Ovüyorum var mı itirazin hayatında adam akıllı RPG oyunu oynamadan boş yapma burada Rdr 2 daha iyi ama Witcher 3 boş değil toxicWitcher balonunu övenler var bir de.
O arkadaş gelip Witcher balon malon yazmışkanka tamam balon da, hani oynanış istiyorsan RDR2 oynamazsın ama değil mi
hikaye dışı balon tamam ee RDR2 daha iyi. Onda da sanki hikaye var oynanış var. Hala aynı şeyi diyorum, keskin gözle oyna, dutch kendisine güvenmenizi istesin 50 saat. Bunları gördüm. Başka bir şey görsem yazacağım.
Knk ben konunun başında dedim sığnaklara saklanalım diye.Adamlar Witcher 3'e çöp dediğinde bir şey yok. Ben RDR2'ye deyince mi fanboy oluyorum?
RDR2 de hikaye de var oynanış da var neyi anlatıyorsun.
Witcher 3'ten sonra.
Aynı oyunu oynamadık mı biz ya? Hikaye nedir? 60 saattir oynuyorum. Chapter 5 deyim, ne anlatıyor belli değil. Sadece Dutch bir şeyler düşünüyor ve çatışma gerçekleşiyor dostum. Merak ediyorum ne oluyo bu oyunda. Oynanış var dedin elbette var. Ama diyorum ya, o ağırlık sıkıyor. Sadece çatışma oynanış dediğinde. AC Odyssey oynanış diyince aklıma gelen ilk şeylerden. RDR2 ile karşılaştır. Birisi simülasyon gibi. Bundan bahsediyorum. Laf attığım yok boş yere kardeşim.RDR2 de hikaye de var oynanış da var neyi anlatıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.