RDR 2 Dünyanın En İyi Oyunudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pov: Tartışma sonunun nereye varacağını sessizce izliyorsundur.

serdarreis.jpg
 
O arkadaş gelip Witcher balon malon yazmış :D kanka tamam balon da, hani oynanış istiyorsan RDR2 oynamazsın ama değil mi :D hikaye dışı balon tamam ee RDR2 daha iyi. Onda da sanki hikaye var oynanış var. Hala aynı şeyi diyorum, keskin gözle oyna, dutch kendisine güvenmenizi istesin 50 saat. Bunları gördüm. Başka bir şey görsem yazacağım.

RDR2 de hikaye de var oynanış da var neyi anlatıyorsun.
 
Bu konudan anladım ki önüne gelen oyuna sallayıp hayatında hiç bir vasfı olmadan yapılan emeğe saygısızlık yaparak eleştirebilirsin orası ayrı ama yok balon yok çöp bunlar toxiclik bayağa bir kişiyi engelledim teşekkürler konuyu açan kişi
 
Son düzenleme:
RDR2 de hikaye de var oynanış da var neyi anlatıyorsun.
Aynı oyunu oynamadık mı biz ya? Hikaye nedir? 60 saattir oynuyorum. Chapter 5 deyim, ne anlatıyor belli değil. Sadece Dutch bir şeyler düşünüyor ve çatışma gerçekleşiyor dostum. Merak ediyorum ne oluyo bu oyunda. Oynanış var dedin elbette var. Ama diyorum ya, o ağırlık sıkıyor. Sadece çatışma oynanış dediğinde. AC Odyssey oynanış diyince aklıma gelen ilk şeylerden. RDR2 ile karşılaştır. Birisi simülasyon gibi. Bundan bahsediyorum. Laf attığım yok boş yere kardeşim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı