RDR 2 Dünyanın En İyi Oyunudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Witcher'i 2 kere iade ettim, 4 kere indirip tekrar başlayacağım ve insanların bunda ne bulduğunu anlayacağım dedim ve halen bulamadım. Yüklü birazdan girip sizin neyi bulduğunuzu benim bulamadığı görelim.

Aynı oyunu oynamadık mı biz ya? Hikaye nedir? 60 saattir oynuyorum. Chapter 5 deyim, ne anlatıyor belli değil. Sadece dutch bir şeyler düşünüyor ve çatışma gerçekleşiyor dostum. Merak ediyorum ne oluyor bu oyunda. Oynanış var dedin elbette var. Ama diyorum ya, o ağırlık sıkıyor. Sadece çatışma oynanış dediğinde. AC Odyssey oynanış deyince aklıma gelen ilk şeylerden. RDR2 ile karşılaştır. Birisi simülasyon gibi. Bundan bahsediyorum. Laf attığım yok boş yere kardeşim.

Reis nasıl anlamazsın hikayeyi ya, aynı oyunu konuşmuyoruz sanirim cidden hikaye o kadar iyi ki 7-8 defa oynadım yine zamanım olsa oynarım.

Witcher'i 2 kere iade ettim, 4 kere indirip tekrar başlayacağım ve insanların bunda ne bulduğunu anlayacağım dedim ve halen bulamadım. Yüklü birazdan girip sizin neyi bulduğunuzu benim bulamadığı görelim.
Chapter 3 öncesi sıkıcıymış ya rdr2 de, heralde 10 saatte de anlamazsın Witcherı. Bence seveceksin. Oyna git ana hikayeden. Seversin diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı