Sekiro dünyanın en zor oyunudur

Reklam olmasın diye isim vermedim ama evet o kişinin videosunu izlemiş.
O video dan kopyala yapıştır yapmadım. Neden böyle bir amacım olsun ve izlesem ne oldu yani o kişiyle aynı şeyi düşündüm diye prim kasmışım gibi triplere giriyosun. Boş.
8. deneme ve zor mu? Dostum yarım günümü harcadım, ve garip olan bu Ng+‘ta bu kadar sürdü.
Yarım gün süren bir boss savaşı yaşamadım. Guardian Ape e gelmek üzereyim belki o uğraştırabilir :D

İsim söyleyince reklam yapmış olmuyorsun. Forumda da reklam yapmak yasak değil zaten. Takmana gerek yok.

Forumda başkalarının adını vermek istemiyorum.
O videodan kopyala yapıştır yapmadım. Neden böyle bir amacım olsun ve izlesem ne oldu yani o kişiyle aynı şeyi düşündüm diye prim kasmışım gibi triplere giriyosun. Boş.

Yarım gün süren bir boss savaşı yaşamadım. Guardian ape e gelmek üzereyim belki o uğraştırabilir :D

Kendi kendine triplere girme kankam konuyu uzatmaya gerek de yok.

Türk milleti önyargı huyundan ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. Hayatım boyunca yanımdaymışçasına oynamadın diyorsunuz. Allah şifa versin. Tek yemiyorsun dediğinize göre siz oynamamış olabilirsiniz. Daha iki gün önce bir yayında denk geldim. Adam mis gibi oynuyor en ufak hatada geçmiş olsun. Ha tek yemekten kastım her zaman tek vuruşta ölmüyorsunuz. Bossların art arda atakları var söyleyeyim. Onlara bir defa yakalandığınızda yine ölüyorsunuz. Tek yemek ile aynı mantık.

Forumda başkalarının adını vermek istemiyorum.

Kendi kendine triplere girme kankam konuyu uzatmaya gerek de yok.
Hayır ilkinde insan gibi cevap verdim hala daha evet evet onu izlemiş diye uzatan sen olduğun için bu cevabı verdim. Gereksiz konuşan da gereksiz triplere girende sensin abicim.

Dünya'nın en zor oyunu budur.
1640726115811.png

Türk milleti önyargı huyundan ne zaman vazgeçecek merak ediyorum. Hayatım boyunca yanımdaymışçasına oynamadın diyorsunuz. Allah şifa versin. Tek yemiyorsun dediğinize göre siz oynamamış olabilirsiniz. Daha iki gün önce bir yayında denk geldim. Adam mis gibi oynuyor en ufak hatada geçmiş olsun. Ha tek yemekten kastım her zaman tek vuruşta ölmüyorsunuz. Bossların art arda atakları var söyleyeyim. Onlara bir defa yakalandığınızda yine ölüyorsunuz. Tek yemek ile aynı mantık.
Abicim kime ne anlatıyorsun yahu? demons souls dan sekiroya kadar tüm from software oyunlarının her birini en az 4-5 defa bitirdim daha tek atan boss görmedim. Zaten hiç bir soulsborne oyunu oynamadığın örnek verirken bile ''yayında izledim'' gibi komik bir cümle kurmandan çok rahat belli oluyor. Senin izlediklerin SL1 speedrun tarzı runnerlar he şimdi git SL1 ne onu araştır ve sakın zerre kadar bilginin olmadığı konularda yorum yapma.

Abicim kime ne anlatıyorsun yahu? demons souls dan sekiroya kadar tüm from software oyunlarının her birini en az 4-5 defa bitirdim daha tek atan boss görmedim. Zaten hiç bir soulsborne oyunu oynamadığın örnek verirken bile ''yayında izledim'' gibi komik bir cümle kurmandan çok rahat belli oluyor. Senin izlediklerin SL1 speedrun tarzı runnerlar he şimdi git SL1 ne onu araştır ve sakın zerre kadar bilginin olmadığı konularda yorum yapma.
Gerçekten çıldırıyorum :D Yayında izleyince oynamamış mı oluyorum :D Random atmak yasak olmasa klavyeye Dost Kayaoğlu gibi kafa atacağım şu an. Sevmediğim oyunun speedrun videolarını izlemeyeceğimi akıl edememenize şaşırmadım. Ne de olsa "yayında izledim" dememden oyunu oynamadığım sonucuna varmışsınız ve komik olanın benim söylediklerim olduğunu savunuyorsunuz :DDDD Bana oyunla ilgili bir şey araştırmamı öneriyorsunuz fakat burada araştırılması gereken daha mühim bir konu var. Tanımadığınız kişilere nasıl hitap edeceğinizi araştırıp öğrenirseniz hayatınızda size katkısı olur. Zerre kadar bilgisi olmadığı konuda yorum yapan ben miyim bunu da bir düşünürseniz iyi olur. Size, çıkmış ve çıkacak tüm souls oyunlarını defalarca zevk alarak bitireceğiniz bir ömür diliyorum.

Gerçekten çıldırıyorum :D yayında izleyince oynamamış mı oluyorum :D random atmak yasak olmasa klavyeye Dost Kayaoğlu gibi kafa atacağım şu an. Sevmediğim oyunun speedrun videolarını izlemeyeceğimi akıl edememenize şaşırmadım. Ne de olsa "yayında izledim" dememden oyunu oynamadığım sonucuna varmışsınız ve komik olanın benim söylediklerim olduğunu savunuyorsunuz :Dddd bana oyunla ilgili bir şey araştırmamı öneriyorsunuz fakat burada araştırılması gereken daha mühim bir konu var. Tanımadığınız kişilere nasıl hitap edeceğinizi araştırıp öğrenirseniz hayatınızda size katkısı olur. Zerre kadar bilgisi olmadığı konuda yorum yapan ben miyim bunu da bir düşünürseniz iyi olur. Size, çıkmış ve çıkacak tüm souls oyunlarını defalarca zevk alarak bitireceğiniz bir ömür diliyorum.

Bu kadar uzun yazıda hala soruya cevap vermemişsin. Arada arkadaşın hitap şekline de girmişsin. Arkadaş tek atan boss olmadığını söylüyor ve bunun için konuyu kirletiyorsunuz.

Oyundaki öğrenme eşiğini aşmak çok zor. Eline oyunu ilk kez alan birisi bu ne çok saçma der evet ama öğrenme eşiğini geçene kadar zorla oynat sonra başından kalkmaz. Sekironun tek eksisi hikayesidir.

O video dan kopyala yapıştır yapmadım. Neden böyle bir amacım olsun ve izlesem ne oldu yani o kişiyle aynı şeyi düşündüm diye prim kasmışım gibi triplere giriyosun. Boş.

Yarım gün süren bir boss savaşı yaşamadım. Guardian Ape e gelmek üzereyim belki o uğraştırabilir :D
Ya hocam yarım gün derken o işin abartması ilk seferde sabırla 20 seferde toplam 1 saatte filan kestim. Ng+ ‘da ise kendi posture’ınız yavaş yenilendiği için bir 40-50 kere denemişimdir. Guardian Ape’de hocam ilk formunu Ako’s Sugar ile rushlayıp hemen can barı açıldığı anda mortal blade kombolarına başlıyosunuz, sonra posture’ı dolunca(3 tam mortal blade hareketi ort.) bitirişi yapıyorsunuz. 2. formunda ise hareketleri bilmek lazım onu size havale ediyorum 😀. Ama bana kalırsa en zor boss fight( belki de Ng+ yüzünden) Owl bossudur. Yani Hirata Estate’deki formu, sürekli kombo yapıyor ve her hamlesi en az canının yarısı götürüyor. Oyuna ara vermeme sebep olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı