RDR 2 neden hiç sevilmiyor?

Ben oyuna kötü dedin demedim ki, "gerçek dünyanın hantallığına kötü" diyerek senaryoyu eleştirmeni eleştiriyorum sadece. Çünkü bilimini kurgusunu, canavarını, fantastiğini, uçuşunu kaçışını bir kenara bırakıp gerçek hayattan bir alıntıymış gibi baktığında oyunu bir film gibi izleyip oynadığında diğer yapımlar gerçekten sıradan kalıyor (senaryodan bahsediyorum oyundan değil, orada bir karar kılalım da)
Gerçek dünyaya çok yakın olması senaryosuna bayılmam gerektiği anlamını taşımaz. Fantastik/bilim kurgu sevenlerin sayısı küçümsenemeyecek kadar fazla.
 
Bu oyunu oynamadım. Fakat bu rpglerde “gerçek hayat” olayları bana çocukça geliyor. Gta da bir görev sırasında hanımla yürüyüş mü plates mi bişey yaptırıyordu. Ulan gerçek hayatta hanımla yürüyüşe vakit bulamayan ben oyunda ne spor yapacağım. Zamanın aşırı bol olduğu , internet cafede vice city oynadığımızda çocuktuk , keyifli geliyordu. Hantallık beni bayıyor şahsen. Açar maçımı yaparım , silahımı atarım , az vakit harcayıp bol aksiyon yaşarım. Bu şekilde düşünen benim dönemim zannediyorum ki bu tür oyunlardan kopmuştur. Benden sonraki dönemler de inşallah bu rpg dünyasına dalıp ta vakitlerini sanal alemde heba etmezler. Geçen yeğenim söyledi saatlerce gta vidyosu izlemiş youtubedan. Birileri bir karakter yaratıp ona hikaye yazıyormuş. Dizi izler gibi bunları izlemiş çocuk. Oyun nedir , açarsın oynarsın , gerekirse sararsın da uzun saatler ama dipsiz kuyulara düşmemek lazım bence.
 
Windows 95'lerden beri oyun oynuyorum. Benim için RDR 2 bir numaradır oyun tarihinde. Sevip, sevmemek görecelidir, kişiden kişiye göre değişmesi de doğal.
 
Nereden çıkardın bak 2 ay önce PS4'den aldığım RDR2 oynama sürem.

20210730_102702.jpg

Windows 95'lerden beri oyun oynuyorum. Benim için RDR 2 bir numaradır oyun tarihinde. Sevip, sevmemek görecelidir, kişiden kişiye göre değişmesi de doğal.

"Windows 95'lerden beri" anlamadım?
 
Sorun burada değil oyun çok satıldı ve biliniyor onun farkındayım fakat oyun bir Cyberpunk 2077 kadar büyük olarak çıkmadı. GTA 6 derecesinde sayılabilecek bir oyun bunu hak etmedi diye düşünüyorum.

Çünkü ilk Red Dead Redemption oyunu çok fazla ilgi görmedi bu yüzden ikinci oyuna karşı çok beklenti oluşmadı. Fakat Cyberpunk Witcher 3'e gösterilen ilgi yüzünden çok büyük beklentiler oluşturdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı