RDR 2 şu an alınır mı?

• Konuyu başlatan fizzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 574

fizzy

Hectopat
Malum Steam 20 Kasım'dan itibaren dolar üzerinden fiyatlandırmaya geçecek. RDR 2 şu anda 460 TL civarı olması lazım. Sonbahar indirimlerinde mi almalıyım yoksa şimdi mi almalıyım? Hangisi daha mantıklı olur?

Malum Steam 20 Kasım'dan itibaren dolar üzerinden fiyatlandırmaya geçecek. RDR 2 şu anda 460 TL civarı olması lazım. Sonbahar indirimlerinde mi almalıyım yoksa şimdi mi almalıyım? Hangisi daha mantıklı olur?
Sonbahar indirimi 21 Kasım'da başlıyor. Senin tercihine kalmış.

Sonbahar indirimi 21 Kasım'da başlıyor. Yani kaçırıyorsunuz.

Çığlık festivalinde fiyat muhtemelen düşmez, yinede yarına kadar bekleyin ve alacaksanız alın.

Oyunda 50 saatim var açıkçası oyun bana göre değildi ama yine de oyunu seven çok kişi var alın bence bir deneyin. Denemeyip de pişman olmaktansa deneyip pişman olun her zaman daha iyidir. D

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda 50 saatim var açıkçası oyun bana göre değildi ama yine de oyunu seven çok kişi var alın bence bir deneyin. Denemeyip de pişman olmaktansa deneyip pişman olun her zaman daha iyidir. D

Hem Türkiye özet fiyatlandırmalarda gidiyor. Zamlar da kapıda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olacağı bilinmez. Rockstar Games, uzun süre önceden yerel fiyatlandırma yapmayı bırakmıştı ve bu firmanın, yerel fiyatlandırma yapacağını da sanmam. Oyununu doğrudan $60 fiyattan baz alacaktır. Oyunun Türkiye fiyatı 1800-2000 TL civarına karşılık gelecektir. Beklemeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı