RDR 2 Türkçe yamalı mı oynanmalı?

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda hikayeli sayılırımı emin değilim ama Elden Ring bitirdim 130 saat soluksuz götürdü. Normalde ranked oyuncuyumdur hikayeli sarınca şimdi RDR 2 başlamak istiyorum. Önceden 30 35 saat oynamıştım ama bırakmıştım şimdi başladığımda Türkçe yamalı mı yamasız mı başlasam bilemedim. Elden Ring'te hikayenin çok önemi olmadığı için İngilizce bir sıkıntı olmadı. RDR'de nasıl olur acaba? Oynadığım zamanı tam hatırlamıyorum.

Her ne kadar atmosfer oynanış çok iyi olsa da RDR tamamen hikaye odaklı bir oyundur. Yeteri düzey de ingilizceniz yoksa oynanış kalitesini ciddi anlam da düşürür at sürer adam vurursunuz.

Yakın zamanda hikayeli sayılırımı emin değilim ama Elden Ring bitirdim 130 saat soluksuz götürdü. Normalde ranked oyuncuyumdur hikayeli sarınca şimdi RDR 2 başlamak istiyorum. Önceden 30 35 saat oynamıştım ama bırakmıştım şimdi başladığımda Türkçe yamalı mı yamasız mı başlasam bilemedim. Elden Ring'te hikayenin çok önemi olmadığı için İngilizce bir sıkıntı olmadı. RDR'de nasıl olur acaba? Oynadığım zamanı tam hatırlamıyorum.
Türkçe oynama imkanınız varsa neden hala düşünüyorsunuz ki anlamadım hocam. RDR her ne kadar biçim olarak bir şaheser olsa da içerik, yani hikaye olarak ta müthiş bir oyun. Anlayıp anlamayacağınızdan şüphe ediyorsanız direkt Türkçe kurun ve oynayın :)

Normalde bilgisayar çok bir şey indirmem internetten yamalar güvenli midir bazı yerlerde virüs var dediklerini gördüm Onlineda da sıkıntı yaratabiliyormus.

Normalde bilgisayar çok bir şey indirmem internetten yamalar güvenli midir bazı yerlerde virüs var dediklerini gördüm Onlineda da sıkıntı yaratabiliyormus.
Bildiğim kadarıyla makine çevirinin yamaları sağlam oluyor hocam. Ben oradan indirip kurmuştum sıkıntı çıkmadı. Online için bir şey diyemeyeceğim. Eğer problem olursa hikayeyi bitirdikten sonra kaldırırsınız.

Burada bilen varkende sorayım oyunda 2 şeyi tam anlamamıştım.

1 maske olayı: İllegal yaparken maske taksamda takmasamda polis yakalıyor.

2 şeref olayı.

Bir de 1. oyunla alakası var mı hikayeyi anlamak için 2 yeterli mi?

1 maske olayı: İllegal yaparken maske taksamda takmasamda polis yakalıyor.
Göstere göstere halkın arasında yaparsanız tanımaları normal. Maske tanınma ihtimalinizi düşürüyor, sıfıra indirmiyor.
2 şeref olayı.
Oyunda onur seviyeniz hikayenin sonuna etki ediyor. İyi bir kovboy veya kötü bir kovboy olma arasında seçim yapmalısınız.
Bir de 1. oyunla alakası var mı hikayeyi anlamak için 2 yeterli mi?
Hikayesel olarak 2. oyun 1. oyundan daha önce geçtiği için sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı