RDR 2 vs Cyberpunk 2077

RDR 2 RDR 1'in öncesinde geçiyor yani RDR serisine 2 ile girmek doğru olur bende RDR 2 taraftarıyım hikayesi vuruş hissi atmosferi altın değerinde ve inanılmaz uzun süren bir oyun ama bitince bir boşluğa düşmüş gibi oluyon ama genede boş boş gezince bile eğleniyon inanılmaz yan içerik barındırmıyor ama genede küçük hikayeler olur olmaz yerde karşına çıkıyor
Cyberpunk ise RPG bakımından üstün bir şey olmasa da RDR2'ye nazaran iyi ve cyber atmosferi iyi işlenmiş hikayede yerine göre güzel duruyor Cyberpunk oynamadım ama genede RDR2 daha iyi diyebilirim.

Herk ikisinde bitirmiş biri olarak Cyberpunk'ı tercih ederim. RDR2 bitsin artık diye dua ediyordum aşırı yavaş o yüzden yavaş oyun sevmiyorsanız kesinlikle siz göre değil. Part 1'den sonra açılıyor diyenler var evet açılıyor ama sonra yine yavaş bir tempo. Oyun uzatılmak için uzatılmış.

Epic Games'den bir oyun alacağım. Sizce RDR2 mi alayım yoksa Cyberpunk 2077 mi? (RDR'nin 1.oyununu oynamadım. Sorun olur mu 2'yi oynarsam? Ona göre satın alacağım.)

Eki Görüntüle 1058823

Hocam ikisi de çok güzel ama Cyberpunk'ta bazı buglar sinir bozabilir oynamadım ikisini de ama bence RDR 2 çünkü vahşi batı mekanikleri benim çok hoşuma gitti Cyberpunk ise teknoloji ağırlıklı tabii zevkler ve renkler tartışılmaz siz kara verin ama ben önce RDR 2 sonra Cyberpunk alırdım.

Ben Cyberpunk diyorum. RDR2 aşırı yavaş oyun kendimi kesecektim. Cyberpunk al oyna mis gibi.

Epic Games'den bir oyun alacağım. Sizce RDR2 mi alayım yoksa Cyberpunk 2077 mi? (RDR'nin 1.oyununu oynamadım. Sorun olur mu 2'yi oynarsam? Ona göre satın alacağım.)

Eki Görüntüle 1058823
RDR2 al grafik olarak oynanış olarak hikaye olarak Cyberbug 2077'den çok üstün. O oyunun şimdi bile bol bol güncellemeye ihtiyacı var, oyun kötü değil fakat bir RDR2 kadar iyi deneyim sunmaz. Hayır birinci oyunu oynamamanız hikayeyi etkilemez zaten tarih olarak RDR2 önce. Birinci oyun 1911 yılında Jhon'u oynuyoruz ikinci oyun 1899'da geçiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı