RDR 2 vs GoW Ragnarok

Ben de sonunu az çok biliyordum ama nasıl olacağını ve ne zaman olacağını bilmediğim için çok rahat bir şekilde eğlene eğlene oynadım ve ilk bitirişimde orta ayarlarda 45 FPS bitirmiştim ona rağmen acayip zevk almıştım.

Evet onu da bitirdim geçen ay.

1743859815699.jpeg

Ben de 2022 yılında böyle bitirmiştim oyunu o grafiklerde oyun daha zevkliydi.

O oyunun fizikleri delirtiyor insanı grafikleri de kötü yani ama görevleri çok güzeldi çok beğenerek 2 günde bitirmiştim.

Evet bende yaşamıştım oyunu yarıda bırakmak istemiştim ama bir süre sonra bayağı sarıyor görevleri keşke RDR 2 de de Meksika ile ilgili görevler olsaydı.

Eki Görüntüle 2462921

Ben de 2022 yılında böyle bitirmiştim oyunu o grafiklerde oyun daha zevkliydi.

Yine de harika duruyor 😀

Evet bende yaşamıştım oyunu yarıda bırakmak istemiştim ama bir süre sonra bayağı sarıyor görevleri keşke RDR 2 de de Meksika ile ilgili görevler olsaydı.

RDR 2'yi oynadıktan sonra oyun bile değil yani :D hiç de çeşitli değildi bence silah kıyafet vs. bakımından hele hele o at kontrolleri...

Yine de harika duruyor 😀

RDR 2'yi oynadıktan sonra oyun bile değil yani :D hiç de çeşitli değildi bence silah kıyafet vs. bakımından hele hele o at kontrolleri...

Evet at hemen yoruluyordu en gıcık eden şeydi.

Aslında pekte birbirinin alternatifi değil. Birinin dünyası fantastik biri gerçekçi.

Ama RDR2'yi teknik kaliteye ve genele baktığımızda geçebilen bir oyun görmüyorum.
Hikayesi, görev sunumu, karakteri ve dünyası ile 70 milyondan fazla satmış bir canavar.
Herkes her oyunu elbet sevemez ve kimse RDR2'yi beğenmek zorunda da değil ama at sürme sim. diyenlere sadece gülüyorum.

God of War Ragnarok güzel oyun. Bazı şeyleri başka hiçbir oyunda görme şansımız yok. Tek kamera açısı gibi ki bu muazzam bir olay yaşıyorsun resmen. Ancak RDR 2 başka. RDR 2 aşk, sevgi, umut... Arthur Morgan, en mükemmel sevgili...

Çok saçma kıyaslama. Biri diğerinden daha iyi olduğu için değil, farklı oyunlar oldukları için. Sen nasıl GOW oynarken sıkılabiliyorsan, RDR2 oynayınca da sıkılan bir kesim var. Orada burada RDR2 vs GOW tartışmaları görüp sinirlenmeniz boşa. Tartışmanın kendisi boş çünkü.

Kitleler o kadar kafayı sıyırmış ki bu iki oyun arasında fizik ve gerçekçilik detayı karşılaştırması falan yapıyor ve yorumluyor sanki GOW'un bu konularda bir çabası, uğraşı, iddiası varmış gibi.

Ben GOW'u RDR2'ye kıyasla daha çok seven taraftayım ve 2018 için de yılın oyunu olarak onu tercih ederim. Bu RDR2'yi sevmediğimden dolayı değil (seviyorum) tamamen benim çok sevdiğim fantastik temaya sahip olmasından dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı