RDR2 1.150TL

Yeni çıksa neyse de, değmez şu an 1150 lira, lütfen. İlk çıktığında, çıkış fiyatına almış biri olarak söylüyorum. O zamanda da ciddi paraydı ve değmezdi, lükse kaçıyor bu epey. Artık daha da lüks.
Düne kadar Nintendo oyun fiyatlarının "ulaşılamaz" olduğu konuşulurdu ve bu fiyatlardaydı oyunlar, Rdr2 olunca "oo değer" demek olmaz şimdi, bence değmez.
Not: "Hayatımda daha iyi bir oyun oynayacağımı düşünmüyorum, öyle de severim." Ama en az 2 haftalık mutfak masrafım 1150 lira.
 
Ve dil desteği olmayacak. Komedi gibi. Bir elektronik ürünü garantili veya garantisiz almaktan bir farkı yok dil destekli alıp almanın. Onların fiyatları değişirken ben neden burada Rockstar a aynı parayı veriyorum? İngilizce oynamak zorunda mıyım veya neden 3.parti yazılım kurmak zorunda kalıyorum? EA'i bu sebeple yıllarca taşlayanlar neden burada adamların bir güzel oyunu var diye adamlar yapsın abi helal olsun abi diyor. Fifa 23de bile var ki muhtemelen Rdr2 Türkiyede en çok satan 3 4 oyundan birisidir. En az 50bin satış yaptığına eminim ve şu oyuna resmi Türkçe eklemek 50bin tl eder. Türk firmaya bu görevi verip Türk lirası veriyorlar zaten dolar çıkmıyor ceplerinden. Bknz: Cyberpunk-Elraen
Altyazı desteği olmaması çok can sıkıyor artık. Bu oyunlara binlerce lira verecek olanlar var ülkemizde. Altyazı maliyeti onlar için su faturası gibi kalır da bizim oyuncularımızda iş yok. Çoğu şirket yanlısı. Yayıncılar ve çok takipçili sayfalar da oyuncuyu düşünüyor gibi yapıyor ama asıl umursadığı kendi kazancı.
 
Daha dün yazmıştım, meğer haberleri varmış! Belki artık dil desteği de gelir. 😂
Valla açgözlülükte geri durmayan bir firmanın dille falan uğraşacağını zannetmiyorum.
Tabii bana saçma geliyor, Türkçe dil desteği yok diye ağlayanların olması, oyun aşırı kaliteli olsa da diyorlar, öyle ya da böyle hayatta İngilizce öğrenmek zorundayız, neyin gevşekliği bu anlamıyorum.
 

Geri
Yukarı