Grafikler TAA açmak zorunda bırakıyo, çünkü bununla alakalı başka ayar yok.ya yapamıyolar, yada gerçekten uğraşmamışlar. Telden bakıyom görüntülere, küçük ekranda çok belli olmuyo, IPS 27 inç gsync ekranımda 2k ile net bulanıklık yaşıyom, nvidiadan keskinliği %20 arttırarak biraz düzeltiyom.
Sorun sadece bulanıklıkta değil, çözünürlükte sıkıntılı. 2k ile 4k arasında devasa farklılık var.
Artı Oyunu 60fps oynasanda yağ gibi akmıyo, (oyunda fazlasıyla optimizasyon sorunu olduğu için) en az 75 ve daha üstünde akıcılık yaşanıyo. O da oyunun her bölgesi hatta bazen her metrekaresi farklı, saint deniste akşam 40 fps, armadillo bölgesinde 100 fps alınıyo

dün akşam blackwater a güncelleme gelmiş, kasabayı ışıklandırmışlar bayağı, orda da fps artık strawberry gibi düşük olmuş. Lighting qualityi mediuma düşürüyom, bu seferde gece önümü göremiyom. Yükseltiyom, bu seferde 15 fps farkediyo. 4k yı geçtim 2k da bile oyun full oynanmıyo. 40 tane grafik ayarının hepsini artık ezberledim. Ne kadar etki ettiğini, ne işe yaradığını vs, Ama yinede görüntü ve fps den memnun değilim. Forza yı açıyom, herşey fullde daha bikez grafik ayarlarına bakmadım. Witcher3 te öyle, ama bu rdr2 de her gün grafik ayarı yapıyom. Sinir oluyorum bu duruma:/// içimi döktüm biraz kusura bakmayın.
Bu arada bi bilgi vereyim;
Grafik ayarlarının 1 tanesini bile değiştirirseniz oyunu yeniden başlatmanız lazım, çünkü fps stabil olmuyo, bide 0.5 saniyelik donmalar oluyo.