RDR2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bulanıklık konusuna bende katılıyorum. En yüksek denilebilecek sistemle 4k 60 fps veremiyo, versede stabil olmuyo.
2k da dahi görüntü bence bulanık. 2k+Resulution scale 1.25 iken anca görüntü düzeliyo.
1080p de düşünemiyorum görüntüyü!!!

@Deepvirtue Buyurun 1080p de oyun böyle gözüküyor. Son resimde TAA kapalı olduğu için biraz daha adama benzemiş görüntü ama çok fazla eksileri var bilindiği gibi.

Sırasıyla TAA kapalı ve TAA Medium. 1 dakika önce çekildi.

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.02.14 - 17.56.01.40.png

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.02.14 - 17.57.09.51.png

Grafikler TAA açmak zorunda bırakıyo, çünkü bununla alakalı başka ayar yok.ya yapamıyolar, yada gerçekten uğraşmamışlar. Telden bakıyom görüntülere, küçük ekranda çok belli olmuyo, IPS 27 inç gsync ekranımda 2k ile net bulanıklık yaşıyom, nvidiadan keskinliği %20 arttırarak biraz düzeltiyom.
Sorun sadece bulanıklıkta değil, çözünürlükte sıkıntılı. 2k ile 4k arasında devasa farklılık var.
Artı Oyunu 60fps oynasanda yağ gibi akmıyo, (oyunda fazlasıyla optimizasyon sorunu olduğu için) en az 75 ve daha üstünde akıcılık yaşanıyo. O da oyunun her bölgesi hatta bazen her metrekaresi farklı, saint deniste akşam 40 fps, armadillo bölgesinde 100 fps alınıyo:) dün akşam blackwater a güncelleme gelmiş, kasabayı ışıklandırmışlar bayağı, orda da fps artık strawberry gibi düşük olmuş. Lighting qualityi mediuma düşürüyom, bu seferde gece önümü göremiyom. Yükseltiyom, bu seferde 15 fps farkediyo. 4k yı geçtim 2k da bile oyun full oynanmıyo. 40 tane grafik ayarının hepsini artık ezberledim. Ne kadar etki ettiğini, ne işe yaradığını vs, Ama yinede görüntü ve fps den memnun değilim. Forza yı açıyom, herşey fullde daha bikez grafik ayarlarına bakmadım. Witcher3 te öyle, ama bu rdr2 de her gün grafik ayarı yapıyom. Sinir oluyorum bu duruma:/// içimi döktüm biraz kusura bakmayın.
Bu arada bi bilgi vereyim;
Grafik ayarlarının 1 tanesini bile değiştirirseniz oyunu yeniden başlatmanız lazım, çünkü fps stabil olmuyo, bide 0.5 saniyelik donmalar oluyo.

Son düzenleme:
"Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından birisi, hatta belki de en iyisi olan oyun alınır mı?" ile eş anlamlı bir soru. Cevap tabiki evet.

Ama optimizasyonu sorunlu.
Düzelmeyecek bence. GTA IV gibi optimizasyon sorunlu olarak kalacak. Kaldı ki GTA 5'te bile Low GPU-CPU sorunu arada nüksediyor. Bir güncelleme geliyor, sorun çıkıyor. Sonra düzeltiyorlar. Bu şekilde kabullenen oynar. Ayrıca optimizasyonu geçtim, 1080P'de kalite bozuk. Resolution Scale 1.5 yapınca ya da 2K-4K oynayınca anca düzeliyor oyun. Ben hikayesini ve Rockstar oyunlarını sevdiğim için aldım. Sırf bu oyun için 1050Ti'dan 1070'e geçtim. O da sırf oyunun kalitesi ve hikayesinin güzelliği için. Optimizasyonu düzeltemeseler de keşke grafiği azcık daha netleştirebilseler..
1080p'de kalite bozuk diye bir şey yok. Monitörünüzle alakalıdır. İlk defa duydum.

Son düzenleme:
Ben PlayStation'da aldım. Oyun güzel ama 'ingiliççe'. PlayStation'da bıraktım şimdilik oynamayı PC'de Türkçe yama çıkmasını bekliyorum. Yama çıkınca PC'de oynayacağım.

Keşke biraz daha bekleseydiniz steam de RDR 2 Ultimate sürümümü başka siteden 156₺ ye gift şeklinde almıştım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı