RDR2 kaldırılmış Türkçe yamasına ulaşılır mı?

Dosyaların imha edildiğini pek sanmam hatta ileride tekrar günyüzüne çıkacağını düşünüyorum. Türkiye çapında sağlam bir bilgisayar korsanı ya da yamayı yapan grubun yakın çevresinden biri değilseniz çok zor bir ihtimal. Şu an İngilizce bilmeyen insanların tek umudu GPT-3 çevirisi.
 
Abi adamlarda yama duruyodur ama neden bize ulaştırsınlar ki?Adamların 8 ay çalılştığı şeye 20 30 lirayı çok görüp adamların o kadar emeğini çöp ettik.
 
Abi adamlarda yama duruyordur ama neden bize ulaştırsınlar ki? Adamların 8 ay çalılştığı şeye 20 30 lirayı çok görüp adamların o kadar emeğini çöp ettik.

Mesele 20-30 ₺ değil bende keşke şu an bir yama olsa da neyse parası verelim düşüncesindeyim. Ama Rockstar'dan iznini alıp, oyunun lisans ücretini adamlara ödedikten sonra legal olarak çeviri için para isterler, başım gözüm üstüne buna kimsede bir şey diyemez. Ama sen illegal olarak bir yama çıkartıcaksan bunun içinde para talep etmeyeceksin donate(bağış) sistemi ile yamanı yaparsın, senin emeğini düşünen insan oradan sana bağışını yapar zaten. Para karşılığında yapılırsa şikayette ederler, isyanda ederler bizim insanımız böyle alışmış maalesef.
 
Take Two'nun bu tavrı aşırı saçma, çok hater toplarlar bu gidişle.

Bence de öyle. Eğer ki bu tavrı takınmak yerine izin verselerdi, müşteri de kazanırlardı. Zira ben de PS4'üm de RDR2 olmasına rağmen sırf Türkçe yama oldu diye Steam'den de alacaktım. Hatta çevremdeki birçok kişi erken davranıp aldı. Artık 2 tane İngilizce Red Dead Redemption 2 sahibiler 😀
 

Geri
Yukarı