RDR2 Var Ama 1'i Nerede?

Rockstar'ın kendi sitesinde bulunuyor. 2010 yılında yapıldığı için adını fazla duyuramamış olabilir. Fakat duymamanız çok tuhaf.

Rockstar'ın kendi sitesinde bulunuyor. 2010 yılında yapıldığı için adını fazla duyuramamış olabilir. Fakat duymamanız çok tuhaf.
Hocam şahsen küçüklükten beri oyun oynarım ancak hiç denk gelmemiştim ayrıca "duymamamanız" cümlesi ile güldürdünüz beni Allah'ta sizi güldürsün.

Arkadaşlar bu oyunun biri var mı? Aradım ancak bulamadım. Bilgisi olanlar neden RDR1 değil de 2 olduğunu anlatabilir mi?
RDR1 varmış ancak neden duyulmadı acaba?

Yalnızca konsol tarafına çıktığı için piyasada oyunları yakından takip edenler dışında çok duyulmadı. Birde RDR 1'in öncesi var. O oyunun ismi de Red Dead Revolver.

Aslında adını pekte duyuramamış bir oyun değil red dead serisi. Red dead revolver var ps2de o cidden adını duyuramamış bir oyun. Sonra 2010da ps3 ve xbox 360 için özel çok çok başarılı bir oyun olarak red dead redemption çıkış yaptı . Sonrada rdr2 çıktı işte. Oda aslında ps4e özel çıkacaktı ama sürpriz bir şekilde pcyede çıktı. Aslında pcye çıkması bayağı bir şaşırtıcı :D Sizin duymamış olmanız oyun piyasasında duyulmamış olması anlamına gelmiyor bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı