RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalin biraz üstü... Kişiden kişiye değişir gerçi. Ama çözülmeyen grafik ve optimizasyon sorunlarına katılıyorum. Rockstar biraz PC portu dersine çalışmalı.

Leş bir Anti-Aliasing kullanıldığı için resmen grafikler çamurdan farksız. Sırf bu yüzden oynamıyorum, 1 yanlış 5 doğruyu götürür.
 
Oyun yurt dışında 60 dolar Türkiye'de de 60 TL olsa indirimle vs. 40-30 TL'ye düşse oradaki gibi bu tutumu anlarım da bu fiyatlarla olmuyor gerçekten.

Yanlış bilgi. Almanya'da Media Markt'da Red Dead Redemption 20 Euro'ydu.
 

Dosya Ekleri

  • 1603808274647.png
    1603808274647.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 45
Ben geçen sene Ultimate Edition aldım. Pahalıydı ekstraları vardı çok iyi oldu iyi ki almışım. Sonuna kadar hak eden bir oyun. Sorunsuz hem orijinali 6-7 saat oynuyorum kalkmadan. Korsan versiyonunu bir hevesle indiren herkesde sorunlar çıkmış zaten kimse şu an oynayamıyor. Oyundan atma, siyah ekran, çalışmayı durdurma ve unexpected hataları. Bence alın sizler de. Ben memnunum oyun bitti iki kez şimdi free roam takılıp polisleri haşlıyorum 😅
 
Ben bedava olacağı günü bekleyeceğim. Olduğu kadar olmadığı kader :D
 
Keşke öyle olsa hocam. Tekrar diyorum, böyle bir oyunu ücretsiz oynayıp indiren benim gözümde karaktersizdir. Oyun pahalı değil. Epic Games üzerinden çok normal bir fiyata alınır.
Daha Türkçe dilini dikkate almayan, yamasına bile izin vermeyen şirketin oyununu asla bu sert üslupla korumam. Güzel oyun mu? Evet.
Satın aldım mı? Evet.
İade ettim mi? Evet.
Şahsen ben oyunu oynarken sıkıldım.
 
Epic games'de kuponla 140 TL beyler bu oyuna bu para verilir...
 
Daha Türkçe dilini dikkate almayan, yamasına bile izin vermeyen şirketin oyununu asla bu sert üslupla korumam. Güzel oyun mu? Evet.
Satın aldım mı? Evet.
İade ettim mi? Evet.
Şahsen ben oyunu oynarken sıkıldım.
Sıkılmanızın sebebini anlamasam da Türkçe dil desteği olmamasının bana çok da problem olmadığını belirtmek isterim. Kul hakkı denen bir şey var. Benden korkmuyorsunuz bari Allah'tan korkun. Niye korkasınız ki zaten. 😁
 
Sıkılmanızın sebebini anlamasam da Türkçe dil desteği olmamasının bana çokta problem olmadığını belirtmek isterim. Kul hakkı denen bir şey var. Benden korkmuyorsunuz bari Allah'tan korkun. Niye korkasınız ki zaten. 😁
Yorumunuzu anlamadım. Aşırı ağırlığı sevmiyorum oyunlarda. Satın alıp iade etme hakkım var ve kul hakkı ne alaka?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı