Çoğunlukla Instagram ve WhatsApp.Bazen YouTube ve nadiren oyun(düşük sistem isteyen)Kullanım amacınız nedir?
Çoğunlukla Instagram ve WhatsApp.Bazen YouTube ve nadiren oyun(düşük sistem isteyen)Kullanım amacınız nedir?
GT 2 Pro, S23 FE ile yakın batarya performansı verir. Kamera, yazılım, suya ve toza dayanıklılık, güncelleme desteği(GT 2 Pro 1 yıl daha, S23 FE 4 yıl daha güncelleme desteği alacak), sosyal medya entegrasyonu gibi etkenlerde S23 FE daha önde.Çoğunlukla Instagram ve WhatsApp.Bazen YouTube ve nadiren oyun(düşük sistem isteyen)
Samsung dışı başka onerileniriz var mı?Samsung alınca bide şarj aleti alma saçmalığı varGT 2 Pro, S23 FE ile yakın batarya performansı verir. Kamera, yazılım, suya ve toza dayanıklılık, güncelleme desteği(GT 2 Pro 1 yıl daha, S23 FE 4 yıl daha güncelleme desteği alacak), sosyal medya entegrasyonu gibi etkenlerde S23 FE daha önde.
Samsung dışında kullanımınıza uygun olarak bu bütçede düzgün parasına değecek bir cihaz yok. Orijinal adaptörü internette 200-300TL arasına bulabilirsiniz.Samsung dışı başka onerileniriz var mı?Samsung alınca bide şarj aleti alma saçmalığı var
Şarj aletini aldım diyelim şahsen her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum.Neredeyse gördüğüm her post şarjının 1 günü zor çıkardıgından şikayet ediyorSamsung dışında kullanımınıza uygun olarak bu bütçede düzgün parasına değecek bir cihaz yok. Orijinal adaptörü internette 200-300TL arasına bulabilirsiniz.
Ortalama 5-7 saat gibi bir ekran süresi alırsınız. Eğer telefonla çok uğraşmıyorsanız bir gününüzü çıkarır.Şarj aletini aldım diyelim şahsen her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum.Neredeyse gördüğüm her post şarjının 1 günü zor çıkardıgından şikayet ediyor
Vallaha her gördüğüm yerde 3-5 arası deniyor.Tercih etmeyi düşünmüyorum sanırımOrtalama 5-7 saat gibi bir ekran süresi alırsınız. Eğer telefonla çok uğraşmıyorsanız bir gününüzü çıkarır.
Eğer Samsung istemiyorsanız alternatif olarak X6 Pro var. Eğer alabilirseniz Xiaomi 13T'de var X6 Pro'ya göre daha uygun sizin için.Vallaha her gördüğüm yerde 3-5 arası deniyor.Tercih etmeyi düşünmüyorum sanırım
Xiaomi 13T ilgimi çekti.Artıları ve eksileri nelerdir?Eğer Samsung istemiyorsanız alternatif olarak X6 Pro var. Eğer alabilirseniz Xiaomi 13T'de var X6 Pro'ya göre daha uygun sizin için.
Hocam S23 FE ile aradaki 5k fiyat farkını veren bir artısı yok. İşlemcisi daha güçsüz. Sadece Samsung istemediğiniz için önerdim.Xiaomi 13T ilgimi çekti.Artıları ve eksileri nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.