Realme 11 Pro Plus vs GT 2 Pro

• Konuyu başlatan adasdf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.332
Çoğunlukla Instagram ve WhatsApp.Bazen YouTube ve nadiren oyun(düşük sistem isteyen)
GT 2 Pro, S23 FE ile yakın batarya performansı verir. Kamera, yazılım, suya ve toza dayanıklılık, güncelleme desteği(GT 2 Pro 1 yıl daha, S23 FE 4 yıl daha güncelleme desteği alacak), sosyal medya entegrasyonu gibi etkenlerde S23 FE daha önde.

GT 2 Pro, S23 FE ile yakın batarya performansı verir. Kamera, yazılım, suya ve toza dayanıklılık, güncelleme desteği(GT 2 Pro 1 yıl daha, S23 FE 4 yıl daha güncelleme desteği alacak), sosyal medya entegrasyonu gibi etkenlerde S23 FE daha önde.
Samsung dışı başka onerileniriz var mı?Samsung alınca bide şarj aleti alma saçmalığı var

Samsung dışında kullanımınıza uygun olarak bu bütçede düzgün parasına değecek bir cihaz yok. Orijinal adaptörü internette 200-300TL arasına bulabilirsiniz.
Şarj aletini aldım diyelim şahsen her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum.Neredeyse gördüğüm her post şarjının 1 günü zor çıkardıgından şikayet ediyor

Şarj aletini aldım diyelim şahsen her gün şarj etmekle uğraşmak istemiyorum.Neredeyse gördüğüm her post şarjının 1 günü zor çıkardıgından şikayet ediyor
Ortalama 5-7 saat gibi bir ekran süresi alırsınız. Eğer telefonla çok uğraşmıyorsanız bir gününüzü çıkarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı