Realme GT 2 mi Samsung Galaxy S21 FE mi?

S21, Instagram'da 45 dereceyi görüyor.

Kısaca S21 FE alacaklar bunu bilsinler. Bu ss daha yeni kapalı alanda çekildi.
Eki Görüntüle 1885729
GT 2 de ısınıyor orası ayrı.
Yani iki tarafta da ısınma problemi olabiliyor yazın. @cumali_032 seversin.
Sevmem mi bayılırım. Bak hocam iki insan medeniyetçe konuşuyoruz. Yazın her telefon ısınır, ama bu FE serileri ve S20 S21 serileri bir başka.

Sevmem mi bayılırım. Bak hocam iki insan medeniyetçe konuşuyoruz. Yazın her telefon ısınır, ama bu FE serileri ve S20 S21 serileri bir başka.
Yok hocam. S21 sadece Instagram'da bu değerlere ulaşıyor. 10 dk video çektiğim zamana denk. FE kısmını bilemeyeceğim kullanmadım. Sizden öğreniyoruz işte. Hemen sevinme yani 😂

Kendim 14 Pro kullanıyorum. Güncel sürüm için yazıyorum. Eğer ekran beyaz dengesi bende kapalı olursa yani ekran en iyi kalitede olduğunda 10dk Instagram'da takılayım cihaz fırın gibi oluyor. Ben şu anda 14 Pro'yu ekran beyaz dengesi 70 de kullanıyorum. Yani ekran kalitesi düşürülmüş halde. Bu kullanım senaryosunda ısınma normal ama bu kadar para verip böyle kullanmakta hoşuma gitmiyor.
Siz de haklısınız zamanla düzelir diye düşünüyorum. Herkeste olan bir problem ama dediğiniz gibiyse iPhone'larda daha fazla bile olabilir. Benim sadece metal çerçeve alev alıyor. Yoksa bir şey de hissetmiyorum.

Yok hocam. S21 sadece Instagram'da bu değerlere ulaşıyor. 10 dk video çektiğim zamana denk. FE kısmını bilemeyeceğim kullanmadım. Sizden öğreniyoruz işte. Hemen sevinme yani 😂
Soğutma olarak pek başarılı değil. Ama Samsung'u optimizasyon ve One UI arayüzünden dolayı seviyorum. Mesela ben S9+ kullanıyorum, batarya dışında memnunum. Bak eski cihaz ama hala kasma yok. Gerçek bir amiral gemisi diyebilirim, kamera olarak diğer cihazlardan başarılı. Ama gerçekten FE serilerinde soğutma berbat ayrıca ve ayrıca pili su gibi içiyor.

Soğutma olarak pek başarılı değil. Ama Samsung'u optimizasyon ve One UI arayüzünden dolayı seviyorum. Mesela ben S9+ kullanıyorum, batarya dışında memnunum. Bak eski cihaz ama hala kasma yok. Gerçek bir amiral gemisi diyebilirim, kamera olarak diğer cihazlardan başarılı. Ama gerçekten FE serilerinde soğutma berbat ayrıca ve ayrıca pili su gibi içiyor.
Hocam dediğin gibi FE serisinde batarya başta olmak üzere optimizasyonu zayıf kalıyor. Ama oyun oynamayacak bir adamı üzmez diye düşünüyorum. Ben S21'i 9,5k aldım (şu an 20k) S21 FE ile arasında 500 lira vardı. İyi ki S21 almışım diyorum.

Realme GT 2 14 bin 999 TL Samsung S21 FE 16500 TL, şarj aletiyle vs 17k yı bulacak gibi. 2K fazla verip Samsung almaya değer mi yoksa 2K cebimde kalsın, GT 2 zaten yeteri kadar iyi mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şu an GT 2'ye daha yakınım ama daha önce hiç Realme kullanmadım, bir sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

POCO F5 daha mantıklı.

Hocam dediğin gibi FE serisinde batarya başta olmak üzere optimizasyonu zayıf kalıyor. Ama oyun oynamayacak bir adamı üzmez diye düşünüyorum. Ben S21'i 9,5k aldım (şu an 20k) S21 FE ile arasında 500 lira vardı. İyi ki S21 almışım diyorum.
Şu an 38 derecelere kadar düştü mesela. Wild Rift'te şarjdayken 42 üstünü görmedim. Sadece Instagram'a özel bir sorun var. @Erenk1905 hocamın da dediği gibi.

Fiyatına bakmadan güzel bir cihazmış dedim, fiyatı gördüğüm an saygılar abi diyerek uzaklaştım.
Kamerası daha A34 ile yarisamiyor. Kameraya azıcık önem veren biri almamalı. Ha tamamen oyun içinse durum değişir. 18k verip de A34 düzeyinde bile olamayan bir kamera almak istemezdim. Kişisel tercih tabii.

Kamerası daha A34 ile yarisamiyor. Kameraya azıcık önem veren biri almamalı. Ha tamamen oyun içinse durum değişir. 18k verip de A34 düzeyinde bile olamayan bir kamera almak istemezdim. Kişisel tercih tabii.

Bir kere daha tartışmıştık hocam ben kameradan pek anlamıyorum son baktığım şey o yüzden kamera o da şu kadar güzel çekiyor mu çekiyor tamam. SD7 serisini 8 serisinden daha çok sevdiğimi anladım GT2 sayesinde. Emülatör oyunları oynayan biriyim ve bence PUBG tarzı oyunlardansa telefonlar emülatörler ile test edilmeli asıl telefonu zorlayan olay gerçekten emülatör. SD8 serisinden kullandığım tüm cihazlarım ısınıyordu 7 serisinden sadece arkadaşımın Note 10 prosunu kullandım. Gayet ideal bir telefondu. O da ısınıyordu fakat çok daha geç sürelerde. O yüzden 732g gönlüm rahat önerebildiğim işlemcilerden. Ama bu F5 o fiyatı zerre hak edecek cihaz değil dediğiniz gibi.

Performansa göre fiyat. Kamera öncelikli ise S21 FE.

Fiyatına göre kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı