Realme GT2 vs Poco F5

Sıfır olarak değilde hani ikinci el olarak falan gibisinden düşündüm gt2 proyu. Hani gt2 de bir işlemci kaynaklı ısınma sorunundan bahsediyorlar, gt2 proda bu durum nasıl bir bilgin var mı? Sırf ekran ve oyun kabiliyeti artıyorsa gerek yok tabi.

Hocam fiyat arttırmanın sonu yoktur, bir kere başladın mı adamın ocağını kurutur.

@emrah_8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Testte ısı uyarısı veren tek cihaz GT2 Pro.

Ayrıca NotebookCheck üzerinde, yükte S21 FE'den 5 derece fazla ısınmış.

O zaman gt2 proya gerek yok.

@emrah_8 sen 3310 alana kadar rahat edemezsin hocam.
Ya batarya memnun etmez ya ısınır ya da başka bir şey olur.
Ben hala S22 ya da en azından S21 FE alma taraftarıyım.

@emrah_8 sen 3310 alana kadar rahat edemezsin hocam.
Ya batarya memnun etmez ya ısınır ya da başka bir şey olur.
Ben hala S22 ya da en azından S21 FE alma taraftarıyım.
Aslında fena fikir değil hani. Batarya uzun gider, gerektiğinde taş niyetine kullanır falan.

Aşağı yukarı alacağım telefon belli oldu zaten hocam. GT2 düşünüyorum, çok acelem yok. Yıl sonuna kadar bekletme şansım var. GT5, S21FE belki başka telefonlarda duyurulur, gelebilir gibisinden bekletiyorum şimdilik. Isınma olayına çok takılmıyorumya, oyunu pcde oynuyorum zaten. Telefonda sadece arada boş kalınca oynamak istesem oynatsın diye istiyorum. Dolayısıyla ısınsada çok etkilemez, sadece hani prosunda bu durum yoksa ikinci elde sıfır gt2 fiyatına prolar bulunuyorduda ondan sorayım dedim. Yeterki batarya beni gün ortasında bırakmasın, ekrandı, fotoğraf yeteneğiydi, arayüzdü vs gayet yeterli GT2nin. Eksikleri ise işte oyunlarda ısınma olayı ile android güncellemesi 2025 kadar gitmesi, diğer bir değişle Adroid 15 alır devamı gelmez büyük ihtimal. S21FE alsam bile zaten 16da kalıyor oda. S22 alsam bataryada değmiyor, diğerlerinde değse bile gerek görmüyorum. S23 zaten fiyat olarak ortaya bir telefon koyuyor. : )
Gördük işte kaç gündür, bir orta yollu bir şey yok, illa bir şeyden fedakarlık edeceğiz. Varsa söyle hani. Benlik bir durum yok. : )

Bende siyahını sipariş verdim. Cuma gelecek gösteriyor. Hayırlı olsun size de güle güle kullanın.
Sizin cihazın garantisi nasıl geldi? Ben ithalatçıyı evofone sanıyordum ama mieko çıktı. Kaç tane distribütörü var bu Xiaomi cihazların anlamadım.
1080p 60 FPS de düşük ışıkta görüntü baya karanlık çekiyor. 1080p 30 FPS veya 4k 30 FPS de bu karanlık azalıyor. 60 FPS e geçince genelde kalite düşüyor da düşük ışıkta bu kadar düşmemeli herhalde.

Son düzenleme:
Benimde mieko şimdi açtım daha kutusunu.

Arayüzü nasıl, akıcılığı vs? Fotoğrafı, videoyu sık kullanan birisi değilsin sanırım Poco seçtiğine göre. Dolayısıyla bence takılacak bir şey değil bu kamera performansı.

Oyunlarda denemiştirsin, ısınma durumu nasıl mesala?

Bataryanın gidişatını soracağım ama daha açılmamıştır, en az bir hafta on gün sonra açılıyor deniyor.

Telefonun kendi arayüzü hızlı. Uygulamalarda bir yavaşlık veya sıkıntı olursa olabilir. Mesela youtube da tam ekrana geçerken samsung ve apple çok akıcı yağ gibi geçiyorken poco da animasyondan mıdır bilmem biraz yavaşlık itici geldi gözüme. Yüksek ses de telefon titriyor. İçi boş sanki Henüz ciddi bir ısınma olmadı. Böyle internette gezerken, video izlerken ısınacak gibi durmuyor. Tabii Wi-Fi için konuşuyorum. Mobil veri de bazen cihazlar ısınabiliyor. Bataryası 2 yıllık S20 FEden sonra farkını hissettiriyor ama telefon ekranı varsayılan hz ayarındaymış. Bu modda kendi ayarlıyor sanırım hz yi. Ben şimdi yeni her uygulamada 120 hz olarak çalışmasını seçtim. Telefonda bir Google'ın güvenlik uygulaması var bir de Xiaomi'nin. Google ınkini kaldıramıyoruz Mi video uygulamasını da kaldıracaktım o da olmadı. Kamerası fiyatına göre hoşuma gitmedi ama sıkıntı 60 FPS ve düşük ışıkta. Bu işlemci 4K 60 FPS çekebilecek güçte olması lazım mesela ama en fazla 4K 30 FPS çekiyor. 1080p 60 FPS de de bu kadar bozulma olmasını beklemiyordum. Bozulmanın sebebi yazılımsal mı bilemedim. Çünkü GCAM falan kuruyorlar daha iyi kamera performansı için. Biraz oyunda test edeceğim de oynayacak oyun bulamadım şu anlık memnunum diyebilirim. Bizi servise düşürmesin yeter tek korkum o

Adaptive Sync varmıydı bu modelde hatırlamıyorum valla, otormatik 60-120 arasında kendi ayarlayan sistem. Şuda var tabi, oyun haricinde 90-120hzler ne kadar hissediliyordur telefonlarda. Pcde mousele hissettirir ama telefonda...

Oyun olarak Pubg Mobile var hocam, HDR var 60 FPS. Akıcıya alınca 90 FPS seçeneği var, lakin her cihazda aktif olmuyormuş falan.

Bu reklam içerikleri aşabildin mi peki, reklamlar harbiden çok sıkıcı olur. Zaten her uygulamada dayıyorlar bunu, birde telefonun yapması kötü olur.

Kamera hariç tutarsak Poco F5 mi GT2 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…